sunovnik bremenna ako sunuvash che si bremenna

Съновник бременна – какво означава, ако сънуваш, че си бременна.

Със сигурност имате приятелка, която ви е споделяла: „Сънувах, че съм бременна и беше много странно“ или на вас самите ви се е случвало да имате подобен странен сън. Според тълкуването на сънищата има разлика между това да сънуваш, че си бременна и това да видиш свои приятелки, познати или непознати като бременни жени. Всъщност, случва се и мъжете да сънуват, че са бременни, колкото и парадоксално да звучи това. Ако и вие сте от хората, които вярват, че сънищата не са случайни и носят скрити послания и предупреждения за бъдещи събития, който трябва внимателно да се анализират, опитайте да си спомните възможно най-точно какво видяхте в съня си.

Има повече от едно тълкувания в зависимост от това кой и какво точно е сънувал. Всяка жена, която все още не е станала родител, би се почувствала много странно в състояние, в което трябва да съобщи бременна съм и да опише това. Разбира се, шансовете ако сънуваш, че си бременна да се окаже истина са минимални, но все пак вероятни.

Съновник бременна

tulkuvane na sun che si bremenna

Има повече от едно тълкувания на съновник бременна жена в зависимост от ситуацията. Като цяло бременността насън обикновено вещае грижи и неприятности в живота, които дълго ще ви тормозят. Ето и как да си обясните всяко от тях според вашия сън.

 • Ако сънуваш, че си бременна самата ти, това предвещава, че ще имаш дълго време неуспехи и затруднения.  Също така, това може да е предупреждение, че те дебне коварна болест. Каквото и да правиш, просто си навлязла в неблагоприятен период от живота си и няма изгледи скоро да успееш да се справиш с проблемите си. Също така според друг съновник бременна  жена това означава, че си готова да реализираш нова идея и да се отдадеш на ново чувство.
 • Ако видиш насън бременна жена, това предвещава, че ще се изправиш пред големи житейски неприятности или че може част от плановете ти да срещнат затруднения, но има възможност пред теб да се отворят неочаквани възможности. Смята се също, че ако сънуваш бременни жени, ще имаш трудности в работата или очаквай сериозна пречка на работното си място
 • Ако те заговори бременна насън, очаквайте смяна на работата или на дома си.
 • Ако в съня ти приятелката ти е бременна, това може да е предупреждение, че е заплашена от здравословен проблем. Също така може да се тълкува и като  предупреждение за това, че скоро ще те налегнат тежки грижи, но от друга страна се смята и че това е предвещание за богатство
 • Ако мъж сънува, че е бременен, това е предупреждение да обърне повече внимание на здравето си. Ако пък жена види бременен мъж в съня си, това е знак да се пази от случайни авантюри.
 • Ако бременна жена сънува, това означава, че ще има лека бременност и безпроблемно раждане.
 • Ако сънуваш, че си с огромен корем, но не е ясно дали си бременна, това е знак, че нещата, които се опитваш да направиш са ти в тежест.
 • Сън, в който една жена ражда нормално и здраво бебе, е знак за предстоящи положителни промени в живота й.
 • Ако  напоследък отношенията ви с половинката ви  са обтегнати и сънувате бременна жена, това предвещава, че скоро ще се разделите заради изневяра, която ще разкриете по един или друг начин.
 • Ако самотна жена без мъж до себе си сънува, че е бременна, това означава, че я чакат неприятности.
 • Ако жена, която се е омъжила наскоро, се сънува, че е бременна, това предвещава скорошно забременяване с близнаци.
 • Ако мъж сънува, че собствената му жена е бременна, това е знак, че тя скоро ще му изневери. Ако, обаче, е облечена в светла рокля и е на светло място, това е знак, че той иска деца, но не от съпругата си, а от някаква своя тайна любов.
 • Ако много младо момиче се сънува, че е бременна, това означава, че ще стане жертва на лъжа. Ако сънува, че приятелката й е бременна, това е знак за неприятности.