По женски

Секстрология: Как да свалиш всяка една зодия?

koi zodii si podhojdat v legloto

Няма по-привлекателна време на годината, отколкото дълбокото лято. Когато полите стават по-къси и кожата се разкрива още повече в борба с непоносимата влажност и жарките температури, то е почти невъзможно да не се чувстваш малко гореща. Ето защо не е чудно, че толкова много от лятото ни се изразходва в стратегии и ходове, които да ни приближат физически до невероятно изглеждащия мъж, с когото през цялото време се засичате в различни ситуации. Нашият романтичен радар гъмжи от опции по това време на годината и, за щастие, астрологията може да служи като отлично средство, чрез което да навигирате избраника ви до вашия будоар.

Кои зодии си подхождат в леглото

zodiq oven podhodqshti partiori

Зодия Овен

Управляван от огнения и агресивен Марс, когато попаднете под полезрението на един Овен, вие абсолютно ще разберете това. Известните със своя състезателен дух, Овните обичат да правят първата крачка, а често и да си направят кристално ясни намерения с изумителен директен подход. Обикновено по този начин поразяват плячката си с острота и удоволствие. Като първия знак на зодиака, Овните разбират важността на първите места – първите дати, първата целувка и първата забивка, след които можете да очаквате само фойерверки.

Ако сте поразени от зодия Овен, не се страхувайте да бъдете смели – Овните обичат да бъдат преследвани (не по психопатския начин). Те са много впечатлителни, така че си направете труда да разберат, че ги смятате за най-привлекателна нещото на два крака след София Лорен. Така ще успеете да спечелите доверието на огнения знак. Ментално, интересът на Овен е лесно раздразним с интелектуални разговори, а силните становища са мощни афродизиаци. Хората, родени под това съзвездие са много се*суални и атлетични. Един от най-добрите начини да се сближите с Овен е като правите физически неща заедно, като да отидете да тичате или да си направите среща за стрелба, както и да ходите заедно на басейн.

Подходящи партньори за зодия Овен: Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, Овен

zodiq telec podhodqshti partiori

Зодия Телец

Да сте обект на интерес от страна на Телеца, означава едно нежно райско ухажване. Венера, богинята на любовта, красотата, се*са, и чувствеността, създала  така, че техният стил на съблазняване да включва много меки думи, милите жестове, и дълго правене на любов. Също така влиянието на Венера дарява тези, родени под този знак с несравнимото качество да правят подаръци. Така че, ще бъдете щастливи да си хванете един от тези лесно привързващи се хора.

Телците имат склонност да си услаждата живот със свои собствени темпове и вървят напред с рогата и хлопайки шумно с копитца. Не притискайте този пословичен с упоритостта си знак. Те са известни със своята нагласа на „Ще стане по моя начин или няма да стане“. Тези луксозни зверове са лесно опитомяеми с великолепни ястия и в комфортна и спокойна обстановка. Те реагират на чувствени дразнители като хубава музика, плюшени материи и ухания на висок клас аромати. Не крийте златното си чувство за хумор, макар и земни хора, Телците не са от тези, които вземат живота на сериозно.

Подходящи партньори за зодия Телец: Скорпион, Козирог, Риби, Дева, Рак, Телец

zodiq bliznaci podhodqshti partiori

 

Зодия Близнаци

Хванали сте окото на Близнаците? О, горките! Сигурно сте толкова объркани. Верни на своя символ, Близнаците са известни със своя двойнствен характер и често са приветливи и студени, когато става въпрос за проява на привързаност. Но не позволявайте тяхната раздвоеност да ви заблуди – това е знак, който ще иска своето собствено пространство. Въздушните знаци са истинските интелектуалци от зодиака, и Близнаците водят стадото като най-агресивно умните. Родените под двойното съзвездие, много лесно могат да бъдат спечелени чрез мозъчна стимулация. Ако сте експерт в нещо – буквално, каквото и да е (колкото по-неясни и странни, толкова по-добре) завържете оживен разговор. Близнаците намерят знанията за неустоими. Точно защото те са привлечени от експерти, този знак е и отличен учител и комуникатор. Ако Близнакът спомене някое хоби или интерес, не забравяйте да попитате за курс-среща. Няма нищо по-привличащо за този знак от това да покаже невероятния си ум.

Подходящи партньори за зодия Близнаци: Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, Овен, Близнаци

zodiq rak podhodqshti partiori

Зодия Рак

От всичките 12 знака, Раците е по-вероятно да покажат своята привързаност към вас с фини, майчински жестове, а не с острота и нападателност. Управляван от Луната, Ракът е изключително чувствителен, като показва своята любов като ви позволява да знаете, че е безопасно да бъдете уязвими и дълбокомислени, колкото тях самите. По същия начин, Раците трябва да се чувстват в емоционална безопасност преди да излязат извън черупките си. В основата си, Раците са големи бебета и обичат да бъдат обгрижвани толкова, колкото те искат да дадат своята обич. За да се доближите до зодия Рак, трябва да покажете своята чувствителна страна, огледало на техните действия. Домашните изкушения като приготвените ястия или интелектуалните стимулатори са сполучливи начини да направите трайно впечатление.

Раците не са известни с това, че са нетърпелив тип, така че най-вероятно ще се наложи да направите първия ход. Бъдете внимателни – водни знаци са изключително интуитивни, така че дори не се опитвайте да ги съсипвате. С неискрените си жестове ще можете да получите багажа си по най-бързия начин.

Подходящи партньори за зодия Рак: Дева, Скорпион, Козирог, Риби, Телец, Рак

zodiq luv podhodqshti partiori

Зодия Лъв

Ако Лъвът дигне романтичния си мерник и вие попаднете под него, ще осъзнаете, че е невъзможно да се отървете. Лъвовете са естествено съблазнителни и играта на ухажването идва като втора природа на тези огнени зверове. Късметлиите, които са с тях просто ще се удавят в пищните им прояви на привързаност.

Всичко, което трябва да направите, за да уловите на погледа на царствения Лъв,  е да го комплиментирате. Буквално. Всичко ласкателно ще накара тези големи котки да мъркат, така че не забравяйте да ги изкъпете в комплименти за дрехите им, кариерните постижения, музикалния вкус, начина, по който дишат, как ядат и колко яки изглеждат, докато спят. Вие ще трябва да се съсредоточите върху вашия Лъв и неговите интереси, а вашият единствен интерес трябва да остане само и единствено той. Въпреки, че този знак се радва на проблясъци на приятелско съревнование, те ненавиждат да споделят светлината на прожекторите. След като получите този знак, трябва да шепнете насърчаващи и похвални думи в ушите му, междувременно да прокарвате пръстите си чрез впечатляваща му грива.

Подходящи партньори за зодия Лъв: Везни, Стрелец, Водолей, Овен, Близнаци, Лъв

zodiq deva podhodqshti partiori

Зодия Дева

Макар и да не ги мислите като знак, който обича да се гушка, всъщност Девите имат уникално фин начин, по който показват, че имат пеперуди в стомаха. Вие не може дори да го забележите в началото, но земната, стабилна Дева иска да ви накара да се чувствате комфортно. В признак на обожание те пърхат около вас (коригират яката ви или пъхат обратно някой непокорен етикет) и стават дълбоко погълнати от всичко, което кажете в разговора. Когато става въпрос за съблазняване за Девите чистота, невинността, заедно с отличната самоизява и външен вид са от ключово значение. Родените под този знак са пословично педантични и селективни при избора си на любовници – не биха си паднали по мърлячи. Вниманието към детайлите прави Девата гореща и трудна, така че не пренебрегвайте малките екстри като спалното бельо или приятните аромати. Девите, подобно на своите съграждани земните знаци, имат тенденцията да бъдат много предани. А съвсем лесния начин да примамите този знак е да се обърнете към него или нея с молба за помощ, особено за нещо, което ще поласкае тяхната база от знания.

Подходящи партньори за зодия Дева: Риби, Телец, Рак, Скорпион, Козирог, Дева

zodiq vezni podhodqshti partiori

 

Зодия Везни

Романтиката и съблазънта идва естествено при Везните, които са управлявани от планетата на любовта, красотата и се*са Венера (същото като Телеца). Везните са легендарни чаровници, и когато ви забележат, ще се почувствате сякаш сте били открити от лъскава звезда. Везните се привличат от красотата и стила, което прави този знак, един от най-визуално заслепяваните от всички, лесно им се топят сърцата със особена снизходителна усмивка и наперен поглед. Подчертаването на естествената ви красота и блясък е начинът да се откроите в голямата тълпа от ухажори на Везни. Те се впечатляват от изискаността, така че, ако някога можете да канализирате Кларк Гейбъла и Катрин Хепбърна във вас, ще получите сърцето на Везните. Внимателните маниери са ефективен афродизиак за този знак.

Подходящи партньори за зодия Везни: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей, Везни

zodiq skorpion podhodqshti partiori

Зодия Скорпион

Тези загадъчни водни знаци, може да са подземните майстори на зодиака, тъй като Плутон, портиерът на подземния свят, е техният владетел. Всичко настрана, Скорпионът е най-първичният, се*суален знак от всички 12. Имате малък шанс, ако един от тези крайни майстори на съблазняването ви поиска. Известен с хипнотизиращите си очи, вие лесно ще почувствате фиксирания поглед на Скорпиона, който визуално ви съблича. При свалките те са склонни да поемат в по-конфесионален начин, така че не се плашете, ако се окажете изведнъж голи в бърлогата на Скорпиона, разкривайки най-дълбоките си се*суални тайни.

Да завладеете зодия Скорпион е съвсем друг случай и трябва да сте наясно, че се захващате с голямо предизвикателство. Известните с потайността си, Скорпионите взимат личния си живот много на сериозно, и позволяват само подбрани личности да навлязат в техния свят. Родените под това съзвездие е почти невъзможно да разчетете, тъй като тяхната същност е скрита под няколко пласта студенина, която вместо да отблъсква, привлича.

Подходящи партньори за зодия Скорпион: Рак, Дева, Козирог, Риби, Телец, Скорпион

zodiq strelec podhodqshti partiori

Зодия Стрелец

Игривият Стрелец ще предприеме тактики от предучилищната, за да ви накара да разберете, че копнее по вас. Не се обиждайте, ако Стрелецът пуска подигравателни шеги по ваш адрес, това е техният начин да показва любовта си. Освен, че ви мушка в ребрата, Стрелецът също така обича да пътува и ще бъде супер впечатлен от една добра история в далечните екзотични страни. Да съблазните зодия Стрелец е сравнително лесно, ако имате правилната техника. Демонстрирайте чувството си за хумор и отвръщайте със смели остроумия. Колкото по-духовите сте, толкова по-вероятно е да се видите тавана на спалнята му.

Подходящи партньори за зодия Стрелец: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Риби, Козирог

zodiq kozirog podhodqshti partiori

 

Зодия Козирог

Козирозите са толкова респектиращи, заради заземената си природа и авторитетно спокойствие, заради което те не чуват думата „не“ често. Тези майсторски контролиращи земни знаци са големи традиционалисти в своя подход за ухажване. Ако Козирогът иска да прекарва повече време с вас, очаквайте просто вечеря и вино, но и разговори за политика, изкуство, музика, неща, които информират за вашето ниво на вкус. Този знак може да е леко плашещ, ако ви е хванал окото, бъдете сигурни, че те са далеч по-привлекателени след като ги опознаете. Ограничете времето си с Козирога и никога не прекалявайте с гостоприемството му. Оставете го със спираща дъха целувка, която ще го задължи да взриви телефона ви от обаждания след няколко дни мълчание. Подобно на земните си знакови колеги, Козирозите трябва да взимат своята доза романтика със скоростта на охлюв, за да може вие да се чувствате комфортно, а те в контрол. Не бързайте с този знак, въпреки че Козирогът ще ви накара да разберете, ако сте прекосили някоя граница.

Подходящи партньори за зодия Козирог: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Риби, Козирог

zodiq vodolei podhodqshti partiori

Зодия Водолей

Може да се каже, че те са най-напредналите във вижданията си знак на зодиака. Водолейте са яростно независими и обичат да се държат лежерно, когато са много хлътнали. В действителност, те са склонни да се държат толкова хладно, че могат понякога да изглеждат студени и сдържани. Но щом смятате, че този чудат знак е за вас, те ще ви изненадат със своята странна привързаност. Авангардните неща и труднодостъпността ви ще привлече Водолея. Приятелството със зодия Водолей е брилянтен ледоразбивач, особено ако можете да поставите вашето физическо привличане на пауза, за да изградите нещо истинско и платоничо. След като покажете на Водолея, че сте само приятели и нищо повече, тяхната бунтовна страна ще се обади под формата на открадната целувка.

Подходящи партньори за зодия Водолей: Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей

zodiq ribi podhodqshti partioriЗодия Риби

Също като воднистите си приятели Скорпиона и Рака, Рибите притежават свръхестествена склонност към интуитивното, най-вече към емоциите на другите. Ако това не ви плаши, за да се гмурнете във връзка с този воден знак, то можете да се чувствате като богоизбран. Рибите са майстори в манипулирането и често използват този си талант, да си проправят път в леглото ви. Чаровните Риби са сложни, но по-малко интензивни от Скорпионите и по-малко домошари от Раците. Те са много чувствителни хора, които са изключително привлечени от изкушенията. Задръжте вниманието им като ги поканите в нов и екзотичен свят (било чрез пътувания и приключения).

Подходящи партньори за зодия Риби:  Дева, Скорпион, Козирог, Телец, Рак, Риби

Източник: Nylon.com/ Илюстрации: Мустафа Сойдан