kakvi jeni haresvat mujete

Какви жени харесват мъжете?

Много жени, често се чудят кое в нас привлича противоположния пол? И защо някои не могат да се отърват от обожатели, докато други се опитват да бъдат поне малко забелязани. Причината винаги се крие във вътрешната нагласа на жената. Силният пол разчитат скриптираното женско поведение бързо и почти безпогрешно. Мъжете веднага разбират, че самотата е изборът на една жена, независимо дали е съзнателен или несъзнателен. В действителност, тя не се нуждае от връзки и някакви взаимоотношения. От невербалната комуникацията става ясно, че тя не желае да има някой в личното си пространство.

Разбира се, всеки уважаващ себе си съвременен мъж иска до него да е „жена с качества“. Той си знае цената и иска спътницата му в живота да е  преди всичко:

  1. Привлекателна – Така беше, е и винаги ще бъде. Любовта на мъжете, освен че минава през стомаха, е и визуална. Те обичат с очите си и биха предпочели да имат до себе си привлекателна, женствена дама. Мъжете, като цяло, много се влияят от мнението на другите, особено на приятелите си, ето защо една жена трябва (независимо от възрастта, социалния статус и портфейла) винаги да изглеждат добре, не само за него, но и за себе си. Не преследвайте глобалните стандарти за красота, просто бъдете себе си.
  2. Сексуална – В се*са трябва да си подхождате. Желателно е да имате същия темперамент. В действителност, много мъже предпочитат „по-спокойните“ дами, тъй като очакват жените, харесващи бавните и нежни ласки, да са по-верни във взаимоотношенията си.
  3. Интелигентна – Да покориш, дори да обезкуражиш мъжа е много по-лесно, отколкото да го задържиш. За да се изгради едно хармонично семейство са нужни общи интереси, желание да се учите един от друг и да правите много компромиси. А всички знаем, че за това трябва интелигентност, женска хитрост и остроумие.
  4. Независима – Мъжете предпочитат независимите жени. Те могат да се грижат за жената до себе си, но в същото време искат да видят, че и самата тя е в състояние да дели с него властта и да има здрава почва под краката си. Силната, независима жена е тази, която може да е успешна и в кариерата и също така да е идеалната съпруга и майка.

Мъжете винаги по-лесно да избират жената на живота си по съответствие на нейния просперитет и начин на живот. Повечето обикновени представители на силния пол изпитват страх от „неземната красота“, а супер-популярността им вдъхва страх, че те ще стоят все в кулоарите. В крайна сметка, една красива жена се нуждае от един красив живот! И колкото по-атрактивна, умна и успяла е една жена, толкова и животът й трябва да бъде по-добър. А това не всеки мъж може да си го позволи.

И така, мъжете най-често си подбират жени, които са симпатични, с няколко години по-млади, социално-организирани, с общи интереси, с образование, добро здраве и грижовни. Това е идеалът на всеки средностатистически мъж за спътницата му в живота.