По женски

Защо красивите момичета са сами

защо красивите момичета са сами

zashto krasivite momicheta sa sami

Има 5 причини защо красивите момичета са сами, колкото и необяснимо на пръв поглед да изглежда това. Съществуват безброй теории, идеи и статии, посветени на тази тема, които търсят връзката между привлекателните дами и тяхната необвързаност. Да, има жени, които са успешни в кариерата си, самоуверени и предани приятелки, но често чуват досадния въпрос : „Защо си сама?“ Ето го и обяснението на готините момичета за катастрофалният им личен живот.

5 причини защо красивите момичета са сами

  1. Те са уморени от безсмислени срещи с неподходящи

Тези момичета не желаят да губят времето и енергията си с мъж, с когото не се виждат в дългосрочен план. Такива срещи са пропиляно време, но това не означава, че красивите момичета не проявяват интерес към срещите като цяло, а по-скоро към поредната посредствена. Обикновено това се получава, когато се ходи на среща заради самата идея. Те са уморени от тази престава и предпочитат да направят една добра тренировка в залата, да пийнат чаша вино, да си направят маска на лицето и да си легнат в 21:00 часа, вместо принудително да излязат.

    2.  Не ги привлича идеята за безсмислен се*с

Колкото и да опитваме и да обикаляме около темата, нашето поколение е известно с разбирането си за неангажиращ се*с. Красивите момичета не бъркат „срещите“ с „натискане“ . Горещите, но сингъл дами вече са имали сблъсък с подобни ситуации и са приключили с тях. Самата мисъл, че някой неудачник от миналото може да я помни, заради кратка забежка без последствия. Те предпочитат да спят с мъж, към когото имат чувства и ако се налага, ще почакат, докато се появи.

   3.  Те не търсят някой, който просто да запълни празното пространство

Като млади хора, ние сме  принудени да се фокусираме върху няколко ключови области на живота. Списъкът им обикновено включва: кариера, семейство, здраве, романтични връзки и приятели. А какво, ако красивите момичета се справят блестящо навсякъде, освен в срещите? Дали по тази причина трябва да се чувства пропаднала в живота? Отговорът е НЕ. Жена – красива или не, която има пълноценен живот, не трябва да се поддава на отчаянието и да страда по единственото, което на този етап й липсва. Тя е твърде привлекателна, заета и щастлива, за да прибързва със следващия мъж, които се появи, само за да се отбележи като бройка в романтичния й живот.

   4. Те като че ли имат всичко

Следващото изявление може да бъде спорно, но също така е вярно. , , момчетата НЕ са идиоти. И когато едно момче срещне едно от необвързаните красиви момичета, след две седмици срещи започва да се чуди какво прави с него. Тя е красива, умна и прекрасна личност, но ако има претенции да бъде бъдеща съпруга, това веднага плаши несигурните мъже и те бързат да си плюят на петите. И за съжаление за самотната жена, повечето от типовете, с които излиза не са готови за това. Ето защо бързат да бият отбой още преди нещата да се задълбочат.

   5. Те знаят точно какво искат

Красивите момичета са излизали достатъчно дълго, за да знаят от миналите си грешки точно какво търсят за дългосрочна връзка за в бъдеще. Омръзнало им е да правят изключения заради неудачници. Те търсят някой независим, успешен и щастлив мъж като самите тях. Ето защо не искат да губят време с неподходящи индивиди, които не отговарят на критериите им. Защото отказват да се задоволят с каквото падне.