Home office от Вилата без да имате вила? Как ви звучи това? Да си признаем, когато разбрахме за това предложение на Villa Sintica, направо мислено се преместихме там… да работим. Разбира се, съвсем скоро и ние смятаме да преместим работното си място там за поне седмица. Извънредната ситуация и месеците на изолация в апартамента в града натежаха на всички нас. Някакси желанието да имаме вила, където да работим на спокойствие и сред уюта на  природата, се засили във всеки, който може да работи от вкъщи.

Редица компании в отделните сфери взеха решение за своите служители да работят home office. На първо четене, работата от вкъщи звучи страхотно, но редом с това вървят и не малко минуси. Особено когато говорим за по-дълъг период. Главният е загубата на мотивация и фокус, която неминуемо се проява в даден момент. Хората, които работят home office и най-вече тези, занимаващи се в ИТ сферата, често имат този проблем. Именно за тях промяната в работната среда и атмосфера винаги се отразява изключително ползотворно. Добрата новина е, че има едно специално кътче в Сандански, наречено Villa Sintica, което отваря широко вратите си, за да посрещне любезно и да поглези всички свои гости, които са дошли именно за това – да поработят от вилата!

Освен със стилно обзаведени и уютни стаи, Villa Sintica предлага прекрасна градина, която е чудесно решение за нов офис. В специалния им пакет Home office от Вилата” има включено ползване на флипчарт, принтер, както и на конферентна зала с проектор и екран. Наличната оптична Интернет връзка допринася допълнително за постигане на добра ефективност в работния процес. А заобикалящата природа дава нов заряд, идеи и вдъхновения, които да бъдат имплементирани в работата.

Друго предимство е, че има кои да те поглези! Всеки един от екипа иска наистина да те накара да се чувстваш у дома. Като започнем със здравословна закуска с регионални продукти, вино дегустации, обиколка на туристически забележителности, масажи и терапии, както и възможност за каране на колела в местността.

Вечерите, разбира се, са време за почивка и вкусно приготвена храна в ресторант Синти, подправена с хубаво вино от собствената изба. Могат да бъдат опитани ястия, приготвени по френският метода су вид (фр. “sous-vide”). Продуктите, които ежедневно се доставят от Гърция и от малки ферми в региона, допринасят допълнително за отличния вкус на всяка хапка.

Сгушено в Югозападна България, това е място, където можеш да се чувстваш в твоята лична вила, но с удобствата на хотел. И.. посрещнат сърцато и топло, какъвто е и обичаят на местните в този край!

За повече информация: villasintica.com