vili na ostrov tasos garciq

Потопете се в магията на Егейско море, избирайки една от многото вили на остров Тасос, Гърция. Това прекрасно местенце е заобиколено от екзотични пейзажи, образувани от красивите растения и кристално чистите води. Не случайно е наричан “Изумрудения остров”. Именно богатите и чисти гори извоюват названието му. Там ще имате възможността да отпуснете духа и тялото си в напълно спокойна обстановка. Преживяването ще е изпълнено изцяло с релаксиращи занимания и спираща дъха природа. Местните жители са изключително услужливи и приятелски настроени. Специалисти в предлагането на най-доброто на своите гости и туристи.

Вили на остров Тасос, Гърция

vila ostrov tasos garcia basein

Всички вили на остров Тасос, Гърция са построени с цел да ви потопят в една отпускаща атмосфера. На фона на безкрайните (почти) слънчеви дни, великолепните плажове и забавните морски дейности, тази дестинация ще превърне в реалност мечтаната от вас почивка. Не натъжавайте поглед, мислейки си, че това е лятна дестинация. Веднага ще ви зарадваме с новината, че това е остров, посещаван целогодишно от туристи.

Красиви вили на остров Тасос, Гърция

vila ostrov tasos garcia fotini gradina

Ако през летния сезон нямате възможност за “бягство”, можете да резервирате вили на остров Тасос, Гърция целогодишно. Първото ни предложение е за вила “Фотини”. Добрия климат, който властва в района, ще ви приветства по всяко време. Ето ги и останалите обекти, които влизат в топ 10. Впечатлиха ни и решихме да ви ги покажем.

vila ostrov tasos garciq mandani gradina

Ще бъдете обгърнати от богата зеленина около двуетажната вила “Мандани”. Очаква ви с всички удобства, с които е снабдена.

bqla vila ostrov tasos garciq

“Бялата вила” на остров Тасос притежава личен басейн, които е на разположение за гостите. Не пропускайте да го изпробвате.

vila ostrov tasos garciq plaj sandy

Луксозна вила за най-големите ценители на остров Тасос, Гърция. На “една крачка” е от красивия плаж Санди (Sandy).

vila ostrov tasos garciq thassian

 Вилите “Тазиан” (Thassian) на остров Тасос, Гърция.

vila ostrov tasos green bei garciq

 Вила “Грийн бей” се намира на първа линия на морето.

tasos garciq vila agatha paradise

Вила “Агата парадайс” (Agatha paradise) на остров Тасос, Гърция ви очаква със страхотна гледка към морето в комбинация с екзотични палми в двора.

tasos garciq vila angelo basein

 Вилите “Анжело” (Angelo) с частен басейн и красиви растения на остров Тасос, Гърция

vila tasos ostrov garcia nikoleta

Луксозната вила “Николета” на остров Тасос, Гърция