vruzka ot razstoqnie

Поддържането на успешна връзка от разстояние не е толкова трудно. Не трябва да оставяте пространството да попречи на взаимоотношенията ви, независимо дали е цял океан, континент или град. С малко усилия и много любов, може да подпомогнете, задържите и развиете взаимоотношенията си с любимия човек. Ето няколко съвета как да постигнете успешна връзка от разстояние.

10 съвета за успешна връзка от разстояние

  1. Ходете си на гости в дома на любимия човек

Срещите ви са един от начините да поддържате близостта си, така че редовните гостувания са необходимост. Важно е, обаче, да прекарвате времето си в дома на половинката си, а не просто да пътувате заедно на някъде за почивните дни. Ваканциите са нещо чудесно, но не дават възможност за вникване и опознаване на ежедневието на любимия. Не забравяйте, че интимността се развива от дълбокото чувство на опознаване с партньора. И това започва от дома.

    2. Провеждайте видео разговори всеки ден

Дори и хората с най-натоварените графици могат да отделят няколко минути за бърз видео разговор с любимия човек. Възможността да се виждате всеки ден, дори и за 5-10 минути, води към разработването на интимност в дългосрочен план. Последователните визуални връзки изграждат познаване и доверие в опознаването  един на друг.

     3.  Споделяйте много

Най-доброто нещо, което може да направите за развиването на своята връзка от разстояние е да споделяте с любимия. Говорете за това как е минал деня ви, какво ви е впечатлило или разстроило, а след това попитайте как е преминал и денят на любимия. Коментирайте детайлите, независимо колко значителни или незначителни ви изглеждат.

    4.   Изпращайте си често снимки

Правенето на селфита през деня е лесен и бърз начин да покажете на любимия човек какво ви се случва, докато не сте заедно. Съвременните технологии позволяват да споделяте снимките на мига, така че може да показвате на половинката ви колко ви липсва и че мислите за него когато искате.

    5.   Уважавайте значението на полагането на усилия

Обикновено всяка връзка от разстояние изисква много повече усилия от двамата партньори, за да поддържат здравословни взаимоотношения. Ще трябва да намирате време един за друг, дори когато сте заети, да разговаряте, когато не ви се говори и да харчите пари и време за пътувания. Осъзнаването и разбирането на това ще спомогне за укрепването на стабилна интимност помежду ви.

    6.    Поставяйте си цел за интимност при всяка среща

За да използвате времето си заедно по най-добрия начин, отделете малко време, за да си поставите „интимни цели“ за всяко едно посещение. Един уикенд може да се отнася само за това да лежите в леглото и да получите повече физическа интимност. Друг може да е насочен към това да покажете на любимия как протича ежедневието ви в детайли. Следващия може да бъде посветен на срещи и запознанство с приятелите му, които живеят в близост. Когато изпълните посещенията си с намерения да повишите интимността помежду си, ще ги усещате по-удовлетворяващи и по-сближаващи.

    7.   Фантазирайте

Вместо да опивате да забравите за физическата интимност, която не може да имате, докато сте разделени, фантазирайте за нея. Оставете на въображението си да създаде истории, които след това може да споделите с партньора си и да обсъдите как да ги осъществите при следващата си среща.

     8.    Започнете обратното броене

Когато изберете да имате връзка от разстояние решете колко дълго ще сте способни да живеете разделени. Обсъдете бъдещото си съвместно съжителство и си направете план, за да го достигнете. Поемайте нужните стъпки в тази посока и следвайте плана.

     9.  Наслаждавайте се на личното си време

Вместо да се фокусирате на д това, колко много бихте искали да споделите с любимия човек всеки момент се насладете на личното време, с което разполагате, докато сте разделени. Правете всички онези неща. които ви правят щастлива и му разказвайте за това. Колкото по-щастливо и комфортно се чувствате като самостоятелна личност, толкова по-способна ще бъдете да комуникирате като партньор. А също така и връзката ви ще бъде по-интимна.

    10.  Имайте винаги желание да се учите

Без значение колко усърдно се опитвате да изградите интимност помежду ви, всяка връзка от разстояние предполага неща, за които няма как да знаете, щом живеете разделени. Дали ще става въпрос за нова марка любима бира или за нов парфюм, винаги ще научавате за нещо ново. Опитайте се да не позволите на това да ви накара да се съмнявате в познанията си за любимия. Постарайте се да не изпитвате ревност към хората, които присъстват в ежедневието на половинката ви и вероятно са на ясно с всяка подробност.