Развлечения

Забележителни и креативни рисунки върху смути

smuti

Тези невероятни рисунки изглеждат прекалено красиви, за да бъдат разрушени чрез консумиране на съдържанието от гъст плодов сок под тях, нали?

Художничката Хейзъл Закария от Нова Зеландия създава рисунките си, използвайки продукти за храна и ядливи цветя. Основата, върху която ги  рисува, са различни видове смутита, които тя самата приготвя от сметана, мляко, костилкови плодове и горски плодове като основа. За бои използва продукти като кокосов крем, бадемово мляко, подправки, билки и зеленчукови прахове.

Забележителни и креативни рисунки върху смути

smuti s risunka vulk

Художничката предпочита да прави своите рисунки предимно на симпатични диви или домашни животни и птици, но от време на време намира вдъхновение и в поп културата.

По-долу в галерията може да видите част от снимките, които Хейзъл Закария е качила в своя Инстаграм профил. Тя има над 24 000 последователи в социалната платформа, които следят работата й с интерес и се възхищават на уменията й.

Освен с рисуване върху смутита, тя се занимава активно и с приготвяне на готварски шедьоври и с лекота приготвя както сладкиши, така и основни ястия, които изглеждат по не по-малко привлекателен начин.

Насладете се на гледката от артистичните смутита, а защо и да не се опитате да пресъздадете някоя от рисунките върху тях? Коя рисунка ви допада най-много?

smuti risunki pingvin

smuti ednorog risunki

lesno smuti s kote risunki

smuti s risunka ptica

smuti sus spanak i risunka momiche

smutita sptica risunki

zeleno smuti s risunki koala

smutitita s risunki paun

smuti risunki pop art

smuti s risunki to stivun king

smuti  katerica risunka

източник:boredpanda.com