На фокус: Пламен Маринов

plamen marinov

plamen marinov

За края на работната седмица и старта на уикенда сме ви подготвили един интересен разговор с човек, който сте го виждали или на някое парти с DJ Mascota, или по телевизията, и по-конкретно в реалити сериала „София – Ден и Нощ„. Ако пък случайно до сега не сте го мярнали в полезрението си, то сега е момента да се запознаете На фокус с Пламен Маринов. За него спокойно можем да кажем – весел, чаровен и носещ една прекрасна харизма със себе си, която завладява на момента. А за чувството му за хумор, какво да кажем … несъмнено сами ще се убедите в него, след като прочете интервюто му, което даде специално за LAZARA.bg. Приятно четене!

plamen marinov dj mascota

LZ: Разкажи ни как стана част от InMotion с DJ Mascota?

– Първо на кратко: Що е то InMotion? Всъщност, това е един много по-голям проект от това, което изглежда и негови създатели са Mascota и D-Trax, които могат да ти разкажат повече за него. Ако ме питаш, що е то InMotion парти, вече мога смело да кажа, че съм по-навътре в нещата.

inmotion
Това е парти, в което освен Mascota, участват още двама /засега/ Диджеи – Runo и D-Trax, множество танцьори, музиканти, технически екип. Всички са страхотни специалисти, бих казал едни от най-добрите в своята област и това си личи, по време на партито. Аз, като МС, се забавлявам наравно с публиката и съм щастлив, че съм част от тази група позитивни хора. Как станах част от InMotion? Подкупих Mascota, подписахме договор и сега – няма мърдане!

LZ: Зареждаш хората с много енергия, когато си на сцената. Ти самият как я подхранваш?

– От 7-годишен съм на сцена. Народни танци, театър, анимация. Доста години бях част от „Maximus Dance Show“… За мен публиката е Слънцето! Тя ме зарежда. Аз съм соларна батерия. Оттам и енергията, за която говориш.

plamen marinov

LZ: Имаш ли специален подход към публиката и най-вече тогава, когато тя стои „вцепенено“?

 – Флиртът с публиката е много специфичен момент. Това е малко като важен танц с непознат човек. И танцът трябва да му хареса! Опитвам се да уцеля емоционалното ниво на хората и да бъда една идея над него, като постоянно надграждам и „качвам градуса“, докато не изкипим.

LZ: Имаш страхотно чувство за хумор. Какво най-лесно те разсмива?

–  Благодаря. Обичам да разсмивам хората. Наскоро, под една наша снимка във Фейсбук от парти, някакъв левент съветваше Mascota да разкара „този клоун отдясно, защото спира партито“ или нещо подобно… стана ми тъпо… на снимката съм ОТЛЯВО! Такива неща ме разсмиват.

plamen marinov

LZ: Какъв тип характер си? Допускаш ли веднага хора до себе си?

– За мен хората са „невинни, до доказване на противното“. С времето, доста хора доказаха противното, така че вече съм малко по-резервиран и дистанциран в отношенията си. Имам много познати, малко приятели и двама, трима, на които мога да разчитам на 100%.

plamen marinov

LZ: Кои са за теб най-обичаната и съответно необичаната част от българския манталитет?

– Ако говорим за публиката, по време на партита, трябва да кажа, че българската е най-точният барометър, за това как се справя даден изпълнител. За добро или лошо, българите въобще не се впечатляваме от титли, реклама и не цепим басма на никого, ако даден човек не ни допада! Може да си със 10 000 000 гледания в YouTube, може да си с 5 награди „Най-Гига-Мега“… Не ставаш ли – усещаш го директно! Което е хубаво, защото аз усещам, че това което правим, се харесва.

Не обичам да слагам всички под общ знаменател, но много характерно за нас е постоянно да обвиняваме друг за грешките и собствените ни неуспехи. Все някой друг ни е виновен… „Аз щях да ги оправя всичките в тая държава, ама… няма кой да кара таксито„, сещаш ли се? То са правителствата, министрите, руснаците, американците, Масоните, Слави, Илюминатите, Рептилите от Алфа-Кентавър… Това ме дразни.

plamen marinov

LZ: Участието ти в „София – Ден и Нощ“ с какво най-вече те зарежда?

– По време на снимките се запознах със супер готини хора, не само от актьорите, а и от снимачните екипи. Винаги, когато снимаме, се забавлявам. Разтоварвам се, честно казано.

LZ: Имал ли си сходни случки от реалити сериала с някои от живота?

– Като се има в предвид, че в сериала съм „тежък костюмар“, сходните случки в живота са рядкост, но пък си заслужава да чуя “ Хъ… ама бате, гледай го тоз Бранко, в живота каква кола кара, ва“ – коментар на две циганета, докато аз чакам на един светофар с мръсно опушено „Рено“.

LZ: Какво никак не ти е чуждо от техните животи и истории?

– В сериала се описва част от действителността в България. Аз съм част от тази действителност и съм бил в множество подобни ситуации. Много от зрителите – също. Може би и това е една от причините толкова много хора да ни гледат.

plamen marinov

LZ: Ако трябва някой да изиграе теб в биографичен филм, кой актьор би искал да бъде на твое място?

– Хаха… Ще ми се да е Ал Пачино, но като си гледам биографията, на Джим Кери ще му лепне идеално…

LZ: На какво ще бъде наблегнато във филма…?

– С Джим Кери в главната роля… Драма, какво друго!

LZ: Лесно ли се адаптираш към нови начинания?

 – Да. Нови начинания, нови места, нови хора. Много бързо си намирам мястото в пъзела.

plamen marinov

LZ: Има ли нещо, с което никога не би се захванал?

– Не бих се захванал с нещо, което би карало друг да страда, да се чувства зле от това, което аз съм направил. Всеки човек си има морална граница. Надявам се винаги да съм достатъчно силен, за да не я прекрачвам.

LZ: Имаш ли до този етап неосъществена мечта?

– Мечтите трябва да са толкова големи, че да са неосъществими! Въпреки това, не трябва да спираме да се стремим към тях. Така, неусетно постигаме целите си. Колко философско! (смее се).

LZ: Пред какво не може да устоиш на една жена?

– Чарът, естествено. И на мусака.

plamen marinov

LZ: Къде се крият слабите ти черти в характера?

 – Дълбоко. От време на време изплуват, разказват ми играта и пак потъват.

LZ: А силните?

– Силните не се крият. Хората, които ме познават, ги виждат… надявам се.

LZ: Над какво работиш в момента?

– Над пресата, ръКитЕ ми вървят от само себе си, а за главата вече е късно…

LZ: Къде може най-често да те отрием?

– С книга в леглото, готвещ до печката или във фитнеса… Нали ти обясних за пресата…

plamen marinov

LZ: За финал какво ще пожелаеш на читателите на LAZARA.bg?

– Да бъдат!

Photo credit: Ivan Ermenkov Photography