балеаж

Внесете измерение в прическите си омбре с новите предложения за балеаж за тази пролет.

Когато става въпрос за цвят на косата, техниката балеаж бе сред най-големите тенденции в дамските прически през последните сезони и от тогава тя все още не е престанала да бъде предпочитана. Техниката, която включва изсветляване на косата с ръчно разделяне на кичурите, се очаква да бъде по-голяма от всякога през 2017 г. с предоставянето на повече възможности, отколкото преди. Без значение дали косите ви са руси, кестеняви, черни или червени, има подходяща шик опция за балеаж, която да ви подхожда. Перфектна за създаване на степенуван и естествено изглеждащи стил, техниката оставя дамите със сияен вид на косата, изпълнен с измерение.

Всички вече добре познаваме и обичаме преливащите нюанси на една омбре коса, но по-фината сестра на този метод за боядисване, а именно все още актуалната балеаж техника, е тенденцията, която си заслужава да се опита през тази пролет. Вместо създаване на перфектен избледняващ ефект, през този сезон запазете краищата малко по-тъмни, за да добавите измерение към цялостния си стил. Това ще си проличи особено добре, когато косата е леко навита. Трябва да признаем, че знаменитостите знаят как да го направят добре, а ето и няколко доказателства за това.

Така че, ако до сега все още не сте опитали да прибавите няколко кичури балеаж към своята прическа, какво чакате?

Свежи идеи за балеаж за пролетта

балеаж

Освен актриса и певица, Дженифър Лопес отдавна вече е възприемана и като модна икона. Талантливата латино звезда е вдъхновение за мнозина, а паралелно с изявите си на сцената, тя отдавна е и в модния и парфюмерийния бизнес. И защо не, след като милиони жени по света искат да изглеждат и да ухаят като нея? Е, ако не друго, може да постигнете нейната прическа със златисти балеаж кичури в тъмно русата си коса.

балеаж

Всички знаем, че Ким Кардашиян обича да експериментира с прическите си, така че няма нищо изненадващо в това, че и тя има балеаж кичури в косата си. Трябва да признаем, че те подхождат много на тена на кожата й и са чудесно решение за брюнетките. Бронде краищата да чудесен начин да се изсветли леко тъмната коса, без това да изглежда контрастно и макар светлите акценти също да са подходящи, по този начин прическата изглежда с по-естествен вид.

балеаж

Дълбоките вълни в официалната прическа на Джина Родригез подчертават цвета на нейния балеаж. Добрите фризьори знаят, че с тази техника косата може да изглежда така, сякаш е изсветляла естествено от слънцето, като за целта се боядисат точно местата, където това се получава през лятото.

балеаж

Разрошената коса на Хали Бери дава на нейния балеаж  допълнителна дълбочина, въпреки, че е подстригана на прическа каре. Медните акценти са много подходящи за брюнетките с по-тъмен тен на кожата и могат да бъдат разположени както около лицето, така и из цялата коса.

балеаж

Криси Тийгън има класически кичури тип балеаж с по-светли нишки по цялата дължина на косата. Бебешко русите кичури са чудесен начин за изсветляване на косата така, че да изглежда естествено. Деликатните акценти създават красива, млада и триизмерна визия.

балеаж

Традиционният балеаж на Джесика Бийл комплементира тена й и кара цвета на кожата й да изглежда по-красиво. Докато тъмните цветове на косите често изглеждат прекалено мрачни за дамите със светла кожа, балеаж стиловете могат да бъдат пригодени така, че да подхождат на всеки. На дамите с бледа кожа на лицето би подхождал тъмно рус балеаж на кафявата им коса.

балеаж

Дженифър Анистън освежи русата си коса с по-тъмни краища, постигнати с техника балеаж. Независимо дали имате светла или тъмна коса, светлите акценти могат да изглеждат чудесно върху всяка прическа, независимо от дължината й. Просто изберете бежови тонове, ако имате хладен тен или златист оттенък, ако кожата ви е в топъл тон.

балеаж

След многобройните експерименти с цвета и дължината на своята прическа, Сиара най-накрая откри това, което й подхожда най-добре. Балеажът на певицата, която е родена с тъмна коса, преминава от пепелно кафяво към платина по дължината на кичурите.

балеаж

Визията на Лили Олдридж показва един предпазлив начин да се изпробва тази тенденция при прическите чрез слабо избледняващ балеаж върху тъмно кафявата й коса. Ако търсите начин да освежите тъмната си коса през 2017-та, защо не опитате малко по-дебели балеаж кичури?

балеаж

Сара Джесика Паркър отдавна носи своята прическа като нейна запазена марка с различна нюанси на бронде. По този начин вълнистата й грива изглежда още по-обемна и винаги привлича вниманието, без да изисква голяма поддръжка.

балеаж

Цветът на косата на Наоми Харис избледнява постепенно – от наситено тъмни корени към топли краища в цвят карамел. Балеаж акцентите не трябва да бъдат много ярки и контрастни, за да имат въздействие. Понякога всичко, от което се нуждаете, са само няколко рамкиращи лицето кичура, които да освежат цялата ви визия.

балеаж

Подвитата прическа черта на Фрида Пинто кара по-светлите й краища да рамкират лицето на актрисата по много интересен начин. Фокусирането на балеажа към краищата ще спомогне за да създадете един шик, модерен вид.

балеаж

Минди Калинг е избрала топло кестеняво за основен цвят на косата си с повече тънки кичури в черно и русо в краищата на нейната прическа за средно дълга коса.

балеаж

Супермоделът Джордан Дън е очарователна с драматичната си къса прическа с балеаж с избледняване на цвета в непосредствена близост до корените. Комбинацията от омбре с балеаж ще бъде много популярна през тази година. Техниката включва смесването на двата метода за боядисване на косата и създава по-светъл и естествен външен вид.

балеаж

Балеажът на актрисата Роуз Бърн включва рамкиращи лицето по-светли кичури, които стават по-интензивни в долната част на косата към краищата. На тъмно кафявата коса подхожда много светло кафяв и тъмно рус балеаж.

източник:elle.com