съновник бивши гаджета

Съновник: Бивши гаджета – какво е тълкуванието, ако сънуваме бившите си?

Вярата в духовния контакт чрез сънищата е широко разпространен. Смята се, по време на сън душата пътува, а срещите по време на това пътешествие са знаменателни. За някои – случайност, за други – сантимент, срещите с бившите обекти на чувствата насън всъщност могат да се тълкуват. Ето как:

Ако сънуваш бившо гадже, това може да бъде прието като знак, че изпитваш известни затруднения в настоящата си връзка. Подобен сън със старо гадже може да се тълкува и като предупреждение за това, че си склонен да повториш старите грешки, които вече си допуснал в миналото. Ако сънуваното бившо гадже се появи в съня ти, докато си в дълга и щастлива връзка, това може да се приеме за предупреждение, че навлизаш в познато русло на спокойствие и предсказуемост, които се считат за убийци на страстта във всяка връзка.

Ако видиш насън бившото си гадже бъди нащрек, тъй като това вещае назряващи проблеми  в настоящата ти връзка.

Смята се, че когато сънуваш бившите си гаджета, това е знак, че трябва да преосмислиш решенията, които взимаш в настоящата действителност.

съновник бивши гаджета

Ако в сън с бивши гаджета се прегръщате или се целувате, това може да се тълкува като неудовлетвореност в настоящата връзка и като готовност за промяна.

Ако насън видиш, че липсваш на бившото си гадже внимавай, защото вероятно си на път да повториш грешки от миналото.

Ако се сдобриш насън с бившото си гадже, значи  вече може да продължиш напред, защото си разбрал наистина какъв човек е.

Мъртвото бившо гадже насън е знак за това, че чувствата ти към него окончателно са мъртви.

Целувката с бившо гадже насън се тълкува като поличба, че ти предстои тайна подкрепа.

Ако често сънуваш бившия си, приеми това като предупреждение, че си на път да повториш минали грешки, макар да не виждаш такава перспектива.