съновник мъжа си

Съновник: Мъжа си – какво е тълкуването на сън, в който сънуваш своя мъж?

Колкото и да е приятно да сънуваш мъжа си, това може да не бъде толкова добра поличба. Смята се, че ако видиш мъжа си насън, това вещае, че ви очакват напрежение и скандали от интимно естество. Препоръчително е това да се приеме като предупреждение и да се обърне по-детайлно внимание на отношенията с любимия човек, тъй като тълкуванието на този сън е, че неприятностите между вас се задълбочават и скоро може да се изправите пред раздяла.

Ако мъжът, когото сънуваш има мустаци, това е знак, че ще се разгневиш напразно.

Ако сънуваш, че някой мъж е красив, това означава, че ще завиждаш на злощастник, а ако сънуваш себе си като красив мъж,  очаквай да те обидят незаслужено.

Сънуването на гол мъж от друга страна вещае, че ще страдаш от комплекси и угризения.

Сънуването на чужд мъж насън се тълкува като предвестник на бързи житейски промени. Ако не се адаптираш към новите предизвикателства и не внимаваш, това може да се окаже фатално в реалния живот.

съновник мъжа си

Ако сънуваш висок мъж, приеми това за знак, че близък приятел ще има нужда от помощта ти. Бъди отзивчив и добрината ти ще бъде богато възнаградена.

Неприятното преживяване да сънуваш умрял мъж не носи нещастие – напротив. Смята се за знак, че скоро ще научиш някаква важна за теб новина.  Ако го сънувате весел и ви заговаря или ви покани да го последвате, приемете това като тревожен знак, че новините, които ще чуете, не са добри или сте заплашен от влошаване на здравословното състояние. Ако този умрял мъж в съня  ви е мълчалив или тъжен, това от друга страна вещае да радвате на успехи и крепко здраве.

Когато някой познат мъж те посети в съня ти, това е знак, че скоро ще научиш добра новина или че ще получиш неочаквана помощ.

Ако сънуваш непознат мъж, приеми това като предвестие за промени,  които ще настъпят по-бързо, отколкото предполагаш. Присъствието на непознат мъж в сънищата е предупреждение за това, че трябва да си много внимателен в плановете си. Не сключвай сделки с хора, които не познаваш, защото има голяма вероятност да те измамят.