sunovnik maimuna

Съновник Маймуна – как се тълкува символиката на това да сънувам маймуна?

В тълкуването на сънища маймуната се разглежда като ироничен символ на нашия образ и отражение на някои наши недостатъци като алчност, бруталност и чувственост. Понякога сънуването на маймуна е положителен знак, който символизира жизненост, свобода, ловкост, мистерия и предполага, че искаме да избягаме от скованата и депресивна реалност и да се освободим от посредствения живот.

Сънят с маймуна се смята за зловещ знак, който подсказва, че ще бъдем измамени от приятел и трябва да бъдем внимателни в сприятеляването. Понякога те могат да показват трудности в осъзнаването на това, което не е наред с нас и да идентифицират нашите проблеми. Маймуните в съня ни също могат да означават измамни и нечестни приятели и познати. Понякога те могат да насочат вниманието ни към хора от обкръжението ни, които не са честни към нас. Може би някой от тях само се преструва, че е наш приятел. Този сън може също да показва необходимостта от премахване на някои негативни неща и хора от живота ни.

Понякога маймуната насън сочи към незрялост на нашия характер. Може да се държим детински в някои ситуации. Това може също така да означава, че сме непокорни към някого. Често маймуната в съня ни може да покаже ново начало. Това може да бъде някакво ново партньорство в живота ни, а може да означава и скок от едно нещо на друго, без да се фокусираме върху едно нещо, особено към работа.

sunovnik maimuna

Сънуването за седнала маймуна предполага, че трябва да обърнеш внимание на здравето си, тъй като може да се разболееш.

Ако видиш маймуна насън, такъв сън може да не е добър знак. Той може да означава влошаване на  здравето ти. Понякога това може да означава, че някой близо до теб ще бъде унижен, без да си в състояние да направиш нещо, за да спреш това. Този сън може да посочи и твоята егоистична и самопоглъщаща се страна, която не се интересува от чувствата на другите хора.

Ако сънуваш маймуна, която върви напред-назад или скача,а това  те кара да се чувстваш неудобно в съня си, тя ти представя, че ще срещнеш нещо лошо и трябва да бъдеш внимателен.

Скачащата маймуна предполага нестабилна подкрепа на партньора ти, който може да те остави сам и трябва да изградиш добри отношения с приятелите си. Подскачащата от дърво на дърво маймуна е знак за предупреждение да се пазиш от крадец и по-добре да не носиш твърде много пари в себе си.

Сънуването за весела маймуна предполага, че отдавна изгубен приятел ще възстанови приятелството си с теб или ще се свърже с теб.

sunovnik maimuna

Да сънуваш маймуна, която бяга към теб със заплашителен жест, означава лош късмет на семейството ти, което може да бъде разбито.

Сънуването на ядосана маймуна показва, че може да имаш проблеми със съседите си, които ще блокират отношенията в квартала и ще повредят репутацията ти.

Сънуването на маймуна, което яде нещо предсказва, че може да страдаш от бедност в последно време или може да се почувстваш заседнал в живота си за кратък период от време. Но докато вярваш в себе си, може бързо да се измъкнеш от него.
Ако жена сънува как храни маймуна, тя й представя, че ще бъде предадена от някой, който я е лекувал преди.

Ако сънуваш, че искаш да задържиш маймуна, това е неприятен знак, който показва, че може да се сприятелиш с мошеник, да се излъжеш и да претърпиш тежка загуба.

sunovnik maimuna

Ако видиш маймуна, която имитира поведението на някого в съня си, такъв сън може да покаже децата ти.

Ако видиш група от маймуни, такъв сън може да покаже проблеми в близко бъдеще. Може би показва, че ситуацията в живота ти не е такава, каквато изглежда. Понякога този сън се отнася до човек, който се преструва, че е нещо, което не е, или те мами по някакъв начин. Може би някой ще се опита да се възползва от теб в предстоящите дни.

Ако сънуваш маймуна, седнала на рамото ти, такъв сън е добър знак и предсказва посещение от някого в предстоящите дни.

Ако видиш маймуна, която се люлее от клон, такъв сън може да показва някои проблеми, които ти оказват натиск или нещо, което те притеснява отвътре. Трябва да се сблъскаш с някои въпроси, които дълго време си избягвал.

Ако видиш маймуна, която се катери по дърво, този сън може да бъде предупреждение да обърнеш внимание на хората, с които ще прекарваш време в близко бъдеще. Може би ще бъдеш унижаван от някого, от когото никога няма да очакваш да се държи по този начин към теб.

Ако галиш маймуна, такъв сън може да е знак за слабост на твоите съперници. Засега си в безопасност от враговете в личните си или делови дела. В момента никой не може да се намесва в плановете ти.

Ако сънуваш облечена маймуна, това може да означава, че някой от живота ти не може да промени своите лоши навици. Този човек няма да може да се промени, без значение колко трудно ще се опитваш да го накараш, така че трябва да приемеш този факт.

sunovnik maimuna

Ако те ухапе маймуна насън, това може да означава, че ще се влюбиш или ще започнеш афера с някой, за когото копнееш от дълго време. За по-възрастните хора подобен сън не е толкова добър знак и може да покаже влошаване на тяхното здраве.

Ако водиш маймуна на каишка, този сън може да показва някои хитри и нечестни приятели, които имаш. Може би си им се доверил, само за да разбереш за опитите им да те унижават пред другите, казвайки им нещо конфиденциално.

Ако сънуваш маймуна в клетка, такъв сън може да те предупреди, че си твърде любопитен. Тази твоя черта може да те вкара в сериозна неприятност или ситуация, където може да ти се случи нещо лошо.

Ако се страхуваш от маймуна в съня си, това може да покаже някои проблеми и хаос в работата ти в близко бъдеще. Този сън може да означава, че си обвинен за нещо, в което дори не си участвал.

Сънуването на стрелба или убийство на маймуна показва, че можеш да победиш врага си.

Сънуването на мъртва маймуна предполага, че скоро ще се отървеш от най-лошия си враг.

Сънуването на заспала маймуна показва, че ще пътуваш в чужбина.