съновник аборт

Съновник аборт – как се тълкува символиката на това да сънувам аборт? Сънуването на аборт обикновено означава, че е имало някакви развития в живота, които са били отхвърлени или изоставени. Това може да бъде работен проект, изоставен по средата или нещо недовършено в личен план. Може да е ненавременно сложен край заради липса на подкрепа или загуба на инерция или страст в нещо. Абортът в съня може също така да символизира колебание за започване на нов път в живота. Може да е страх, чувство за натиск или вярване за настоящи морални задължения, които пречат по пътя напред. Сън с аборт подсказва за нежелание към отвореност, промяна и всякакъв вид трансформация.

Една от най-често срещаните причини за сънуване на аборт е реалното преживяване на такъв, особено, ако това решение се е оказало грешка или е било взето под натиск. Ако по време на процедурата бременната е изпитвала някакви негативни чувства или е имала резерви, тогава усещането може да я преследва, защото не е сигурна дали е взела правилното решение. Трудно се преживява такова нещо, но за да се спрат неприятните сънища с аборт е важно да се опитва да се преборят демоните от миналото в реалния свят.

Според съвременните съновници и експерти, друга причина, поради която някой може да сънува аборт е когато голяма част от живота му скоро ще приключи. Разбира се, това не означава задължително физически край или смърт, а евентуално решение на проект по който се работи от дълго време и се стигне до финала му или ако просто бъде спрян внезапно, например. Приключването на нещо, което е било част от ежедневието в продължение на много дълго време може да доведе до много емоционални сънища, независими от първоначалния проект.

Съновник аборт – как се тълкува символиката на това да сънувам аборт?

съновник аборт

Сън, свързан с аборт може също да представлява колебание или страх. Предстояща промяна в живота може да наложи справянето с чувството на съжаление или копнежа към изминалото време и конкретно към по-ранна точка от живота. Справянето с това може да се започне с направата на неща, които да провокират по-голяма устойчивост към промени. Срещите с нови хора и опитването на нови дейности ще бъдат от полза.  Правенето на малки промени всеки ден ще бъде подготовка за по-големите.

Този сън също представлява усещането за самота, чувство за вина, чувствителност и вероятно безпокойство. Има един положителен аспект на този сън в това, че се приема като търсене на нови посоки и нови начинания по отношение на бизнес авантюри. Ключовото послание на този сън е да се разбере как да се преодолеят неприятни събития в живота. Сън с абортиране показва, че е важно човек да не се отказва от приятни преживявания. Това е много свързано с начина, по който се отделят емоциите вътре. Това е и вид лечебен сън, който подсказва да се работи за приемане и разрешаване на  несъзнателните чувства.

Духовното тълкуване на сън а аборт е търсене на решение по отношение на придвижването напред. Той може да наложи осъзнаването, че дадено събитие или емоция трябва да бъдат отхвърлени по някакъв начин. Има опасност сънят да се окаже духовна пречка към осъзнаването на способността за пълно фокусиране върху действията наяве.

Когато е сънуван аборт, който е незаконен или опасен, това може да покаже отчаяно желание нещата да си останат същите. Такъв аборт насън може да бъде знак за това, че сънуващият не се чувства подготвен за промяна, а мисълта за това го плаши, защото чувства, че му липсват умения да се адаптира към новата ситуация.

Друго тълкуване да сънуваш аборт е това, че наяве правиш нещо, което ограничава растежа ти. Помисли дълго и сериозно какви са блокажите, които поставяш на пътя си и защо се получава така.

Да видиш себе си в клиника за аборт насън предполага, че нещо в живота ще се окаже в крайна сметка в полза на теб. Тъй като раждането означава приемане на нова промяна, абортът е знак, че се страхуваш да се превърнеш в нещо различно.

Ако бременна жена или млада майка сънува абортиране на бебе, това не трябва да я стресира, защото този сън не се отнася до детето й, а до нея. Съдържанието на съня може да бъде тревожещо, но има няколко причини за тези специфични сънища. Стресът поради високата степен на тревожност в подсъзнанието намира единственият начин да го освободи. Друга причина за подобен сън в такава ситуация може да бъде чувството за губене на собственото Аз. Възможно е да напомня за минала болка или проблем, който не е бил неразрешен от детството.

Ако мъж сънува, че абортира, това обикновено означава, че той изпитва чувства на вина и може да очаква провал в любовта или с парите.