Сватби

3 сватбени прически за дълга коса

svatbeni pricheski za dalga kosa

svatbeni pricheski za dalga kosa

Всички си мислят, че дългата коса дава безкрай възможности за оформяне в красива прическа за сватбения ден. И това безспорно е така. Но ако искате да изглеждате по-различно, но ефектно и красиво, ви предлагаме 3 сватбени прически за дълга коса, в които ще се влюбите.

 3 сватбени прически за дълга коса

svatbeni pricheski za dalga kosa idei

 1. Изтънчено обаяние. Коя булка не би изглеждала изискано  пред олтара с тази сватбени прически за дълга коса с меки вълни  ?  Стилът  е много  гъвкав и предлага възможности за допълнения. Една корона от уханни цветя, воал или премятане на едната страна ще изглеждат като подходящ вариант към нея. Но и в този си вид изглежда божествено. За винтидж- изражение може да използвате червило в ярко червен цвят, с което ще изглеждате удивително.  За по – нежна визия може да използвате макиаж с нюанси от прасковената гама.

Сложна сватбена прическа с прибрана коса

idei  svatbeni pricheski za dalga kosa

 2. Булката Рапунцел. Дългата коса дава възможност за направата на сложни прически с интересни орнаменти и плитки, повдигнати и прибрани нагоре. Това предложение за сватбени прически за дълга коса с усукани и сплетени кичури има меко рустик – излъчване. Ниският кок не позволява на кичурите да закриват лицето ви и създава класически силует.

svatbeni pricheski za dalga kosa aksesoari

3. Украсена с аксесоар. Аксесоарите в обикновената дълга коса могат да повдигнат сватбената прическа на ново, по-високо ниво. Може да поставите бижу, инкрустирано с камъни от едната страна на косата си или да заложите на малка ефектна шапка. За невероятен сватбен стил може смело да се доверите на внимателно подбран аксесоар за глава. Приберете косата в шикозен нисък кок и покрийте лицето си с тънка мрежа като воал за наистина изтънчен вид.

Ние, от екипа на LAZARA знаем, колко вълнуващ е сватбеният ден и с колко време и усилия е свързана подготовката му. За да ви помогнем с идеи за прическата, избора на роклята, грима, декорацията  или букета за големия ден, винаги може да разчитате на нас.