Сватби

Бохемски сватбени рокли

svatbeni rokli bohemski stil

svatbeni rokli bohemski stil

Представяме ви колекция с невероятни дантелени бохемски сватбени рокли от Grace Love Lace за 2015 г. Чувствени материи, дръзки и замечтани дизайни се сблъскват под пламенните лъчи на жаркото слънце, за да отнесат като вятър ума ви.

Бохемски сватбени рокли 2015

svatbeni rokli danteleni rakavi

Тази колекция, завършена със сензационна гама от аксесоари, като убийствени верижки на глезените и масивни гривни тип белезници на китките, черпи еклетично вдъхновение от цялото земно кълбо. Тя нашепва за любов, за дълбока душевност и чувственост на нежната и привлекателна дама, която носи някоя от тези бохемски сватбени рокли от превъзходни тъкани, които нежно галят тялото й. Въздържайки се от новото и уникално преживяване като встъпването в брак, Grace Loves Lace говори за модерната жена със свободен дух, която не е обвързана с монотонността и традицията. Булката, която носи роклите на тази марка, разчупва всички граници и постига обаятелен и поразителен вид, с който впечатлява и омагьосва всички, присъстващи на големия й сватбен ден.

Съблазнителни и чувствени сватбени рокли

svatbena roklq prezramki gol grab

За чувствената, красива и стилна бохемка, сватбените рокли с дантели от цветя са най-добрите. Някои от моделите са вдъхновени от романтични пътувания с боси крака, древни култури, неотбелязани дестинации, историята на френската дантела и сладострастното докосване на материята върху кожата на тялото. Дизайнът на други е направен за изискана богиня, която иска да покори съпруга си и всички присъстващи на сватбата, докато се чувства комфортно и естествено. Друг модел е предназначен за типичната модерна жена с бохемски дух, която иска да остави съпруга си без думи като я види, облечена в сватбена рокля,  украсена с най-прекрасните детайли от дантела. Всеки един от моделите в колекцията има индивидуално име и е предназначен за различен тип жена.

svatbena roklq gol grab dantela

Нежна дантела с цветя в булчинската рокля със съблазнително паднал ръкав

bohemski svatbeni rokli dantela

 Аксесоар с перли на главата към бохемска рокля от две части

svatbeni rokli dantela padnal rakav

Неустоима съблазнителка в булчинска рокля с гол гръб

svatbeni rokli dantela gol grab

Гривни върху босите глезени и голяма цепка отпред на сватбената рокля

svatbena roklq dalag rakav dantela

Романтична визия, постигната с бохемска сватбена рокля

svatbena roklq dalga prezramki

svatbena roklq prozrachna dantela gol grab

svatbena roklq dalga bustie

dantelena svatbena roklq dalga

svatbena roklq prezramki dantela

dalga svatbena roklq prezramki

svatbena roklq kasa bez prezramki

kasa svatbena roklq