svatbena pokana cvete

Хубаво е, ако вашите сватбени покани са съобразени с темата и цветовете на сватбата. Още по-хубаво е, ако по някакъв начин изразяват вас самите. Ще ви дадем няколко идеи за по-различни покани, с които да впечатлите гостите си.

Екологични сватбени покани

svatbena pokana ekologichna

Темата за опазването на околната среда, ЕКО начинът на живот и мисълта за бъдещето на планетата ни, вълнуват все повече млади хора. И все пак се изисква доста смелост, за да избереш тази тема за сватбата си. Ако идеята за декорацията на цялата сватба е екологична, то и мястото на събитието трябва да е съобразено с темата. А тъй като сватбените покани първи подсказват и дават тон за цялостната визия на събитието, в тях задължително трябва да присъства този екологичен дух. В тях е добавена щипка романтика от бабините дантели,  съчетана  с меките тонове на рециклираната хартия.

Лилаво, безоблачно пеперудено небе

pokana za svatba peperudi

Напоследък пеперудите стават все по-популярни и това не е никак случайно. Пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието от много време и в много култури, както и в нашата. Така че не е никак случайно и това, че са все по-желани и от много младоженци, за да красят всичко свързано с тяхната сватба.
pazel svatbena pokana

Интересното тук е тази сватбена покана – пъзел да бъде дадена разбъркана – получателят нетърпеливо ще я събира елемент по елемент – а изненадата е гарантирана. Че кой очаква да получи сватбена покана в такава форма?! Вариантите са снимка с текст или както е тук – само текст. Сами преценете кое ви допада повече.

Интересна идея за сватбена покана със щипки

pokana za svadba shtipki

Забавна покана за лятна сватба на плажа

pokana svatba djapanki

Покана за сватба като папирус

pokana svatba papirus

Шоколадова покана за сватба

svatbena pokana shokolad

Покана за сватба, скрита в лента за фотоапарат

svatbena pokana lenta

Оригинална идея за сватбена покана

pokana svatba cherno

Хартиена торта в покана за сватба

svatbena pokana torta

Покана за сватба в бутилка

svatbena pokana butilka

Покана като цветя с поставка саксия

pokana za svatba cvetq

Дантелена покана за сватба

svatbena pokana dantela