сватбена украса

Целта на всяка сватбена украса е да превърне обикновеното място в празнично и да осигури подходящата тържествена атмосфера, защото сватбеният ден е различен от всички останали дни и това трябва да се усеща с всички сетива. Романтичната украса за сватба включва елементи като свежи цветя и приглушени светлини, които въздействат още повече на фона на чувствените балади, които възпяват любовта на младоженците. Декорацията има задачата да пресъздаде една приказна обстановка, в която се празнува началото на новото семейство. Ето едни от най-впечатляващите идеи за сватбен декор, които наистина успяват да направят точно това.

Сватбена украса

сватбена украса

С помощта на подходящата сватбена украса може да се освети пътя към олтара. Запалените декоративни свещи, поставени в стъклени свещници на няколко нива създават светлинни очертания на пътеката, постлана с розови листенца. Белите букети между тях създават елегантна и стилна сватбена декорация, без да отнемат вниманието от игривите пламъци.

Украса за сватба

сватбена украса

Обикновено всяка украса за сватба е решена в основната цветова схема на събитието. В нея участват предимно два или три основни тона, които присъстват навсякъде – в глазурата на сватбената торта, в булчинския букет, в декорацията върху масите, в роклите на шаферките и т.н. Често тя се определя от тематиката на сватбата – за винтидж и романтичните тържества се използват бяло, розово и бледо жълто или прасковено, за плажните – морско-синьо, пясъчно и бяло и т.н. Сезонът също може да бъде определящ за избора на цветове – през есента се предпочитат оранжевите, през пролетта – зелените и жълтите, а през зимата – червените тонове.

сватбена украса

Ето например, тази цветова схема, решена в розово и бяло, създава една празнична обстановка, която изглежда подредена и стилна. Отсъствието на излишни цветове и повтарянето на избраните на няколко нива въздейства на сетивата по един възхитителен начин. Разгледайте и останалите впечатляващи кадри от вдъхновяваща сватбена украса и изберете тази, която ви допада най-много. Изборът е труден, наблюдавайте внимателно!

сватбена украса

сватбена украса

сватбена украса

сватбена-украса

сватбена-украса

сватбена-украса

сватбена-украса

сватбена-украса

сватбена-украса

сватбена-украса

сватбена-украса

сватбена-украса

 

 

източник: www.modwedding.com