Татуировки

Мъжки татуси

mujki tatusi

mujki tatusi

Мъжки татуси – идеи, вдъхновение и символика.

Татуировката представлява смелост и сила, разположена на мъжкото тяло. В днешно време, има толкова много дизайни за мъжки татуировки на разположение. Но всеки трябва да има свой собствен модел и идея за перфектната част на тялото, където те да бъдат разположени. Мъжете са много придирчиви при получаването на татуировка. Те също така често са объркани от това, дали идеята, която имат, ще изглежда добре на частта от тялото, където искат да бъде тяхната идеална татуировка. Мъжете могат да имат татуировки на цели ръкави, цял гръб, раменете, китката и краката, както и на много други места. Ние избрахме някои от най-красивите и нови дизайни за татуировки за мъже. Тук можете да видите тези интересни модели за татуси и да почерпите идеи за следващата си готина татуировка за мъж.

Мъжки татуси – символика

mujki tatusi simvolika

Ако търсите мъжка татуировка, която обхваща много символична територия, то татуировката на октопод може и да е мотивът, който търсите. Естествено интелигентен, креативен и гъвкав, октоподът също така придобива своята мистика от воднистата среда, която обитава. Прибавете към това хамелеонските способности на морското създание като да сменя цвета си или да изчезне в облак от черно мастило, когато е уплашен или нападнат. Ето, че имате един загадъчен фантом на магията, чудото и трансформацията. Тайните на неопитоменото море допринасят за усещането за мистерия, която заобикаля това животно с осем пипала.

Като жител на дълбочините, той отнема по-голямата част от символиката на самата вода – психика, емоция, плавност и интуиция. Към това добавете стратегия, тайна и силата на разума. Различни наблюдения над октопода през годините са прикрепили още повече качества за много заетата аура на това животно – фокус, магия, илюзия, отбрана, мистерия, сложност, адаптивност, ненаситност и непредсказуемост. Като дизайн, октоподът е мечтата на всеки татуист и любител на татуировки. Този воден обитател има много функции като огромната гъвкавост в начина, по който може да се използва като дизайн за татуси за мъже.

 Татуировки за мъже

tatuirovki za muje

tatusi za muje

mujki tatusi

tatuirovka za muj

mujki tatusi za ruka

mujki tatuirovki

majki tatusi

tatusi za maje

mujki tatusi

mujki tatuirovki

mujki tatus

mujki tatusi

mujki tatusi