Сватби

Сватбени рокли с дантела – нежни и женствени

138views

svatbeni rokli s dantela

Красивите и изящни сватбени рокли със сигурност са обичани от почти всяка жена, да не говорим за бъдеща булка. Не е изненадващо когато много от дизайнерите на сватбени рокли ползват дантели в произведенията си. Дори дантелата да се използва изцяло или само като малък украшение към роклите, то тя придава една неподрапена доза романтика, така подходяща за този повод. Сватбена рокля с дантела много лесно олицетворява лукс, класика, винтидж и романтизъм. Ето и някои по-важни съвети относно модела и дизайна:

  • В момента, A-line роклите се считат за елегантни и традиционни за сватби. Тези с дантелени ръкави изглеждат много нежни.
  • Разбира се, една сватбена рокля от бохемска дантела ще бъде добре оценена от феновете на този стил. Бохемските сватбени рокли имат определена магия. Въпреки че някои дизайни са много семпли, те винаги са удивителни.
  • Сега много от жените не харесват тренда “голи рамене”, но нека булките са изключение. Освен това, ако имате красиви рамене, подобен модел рокля е чудесен начин да направите акцент именно върху това.
  • По наше мнение сватбена рокля тип русалка изглежда по-добре, ако по нея има дантела. Дантелени ръкави и корсет правят роклята да изглежда секси и в същото време нежна. Ако пък роклята е изцяло покрита с дантела, това е най-добрият начин да създадете незабравим сватбен облик.
  • Очевидно, дантелени ръкави и висока талия е най-добрият вариант за бременна булка. Въпреки това, сватбените рокли с висока талия също са страхотни за момичетата с ябълково тяло.
  • В действителност, сватбени рокли с дълги дантелени ръкави често се предпочитат от булки, които са уморени от обемни рокли и търсят нещо семпло и удобно. Те изглеждат фантастични и са приличен заместител на традиционната рокля тип принцеса.
  • Когато говорим за V-образно деколте първият вариант, който ни идва на ум, е прекрасната сватбена рокля на Кейт Мидълтън. В днешно време има много подобни рокли, които изглеждат добре не само с принцеса тип, но и А-линия силуети.
  • Много булки обичат прекрасните сватбени рокли с гол гръб. Това е чудесен начин да имате секси вид. Ако искате гол гръб, добра идея е да се насочите към сватбена рокля с дантелени ръкави. По този начин ще изглеждате много горещо, но не и вулгарно.

Така че, ако търсите вашата мечтана сватбена рокля и все още не сте намерили идеалната, тук са няколко впечатляващи идеи за дантелени сватбени рокли за повече вдъхновение.

Идеи за сватбени рокли с дантела

svatbeni rokli s dantela i gol grub

svatbeni rokli s dantela

svatbeni rokli s dantela modeli

svatbeni rokli s dantela

danteleni svatbeni rokli

svatbeni rokli s dantela i dulgi rukavi

svatbena roklq s dantela

dantelena svatbena roklq

svatbeni rokli s danteleni rukavi

svatbeni rokli s dantela

svatbeni rokli s dantela s shleif

svatbeni rokli dantela

svatbeni rokli s dantela s dulug shleif

svatbena roklq s dantela

svatbeni rokli ot dantela

letni svatbeni rokli s dantela

svatbeni rokli s dulgi rukavi ot dantela

lqtna svatbena roklq ot dantela

danteleni svatbeni rokli

svatbeni rokli s dantela

svatbeni rokli s dantela i gol grub

svatbeni rokli s redena dantela

svatbena roklq ot dantela

krasiva svatbena roklq ot dantela

svatbeni rokli s dantela

svatbeni rokli s dantela i bujuta

svatbeni rokli s dantela i pandelka

svatbena roklq s dulgi rukavi ot dantela

svatbena roklq s dulug shleif ot dantela

svatbeni rokli s dantela tip rusalka

svatbena roklq s dantela tip rusalka

krasivi svatbeni rokli ot dantela

danteleni svatbeni rokli

svatbeni rokli s dantela za plaja

plajni svatbeni rokli s dantela

plajna svatbena roklq s dantela

svatbena roklq s dantela za plajna svatba

 

Снимки: Greenweddingshoes.com