Сватби

Всичко за сватбата, което трябва да знаете

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

Организирането на всичко за сватбата е по-трудно, отколкото си представяте. Романтичното настроение и тържеството на любовта, които всички очакват с нетърпение изисква добра подготовка и обмисляне и всички подробности. Има неща, за които всеки от двамата влюбени трябва да се погрижи сам – Тя за роклята, грима, обувките, прическата, букета, шаферките, организиране на моминското парти; Той за костюма, прическата, обувките, ергенското парти и т.н. Но за повечето неща е нужно общото им решение – от вкуса на сватбената торта до текста за сватбените покани. Но вижте сами в най-общия смисъл за какво става дума и потърсете в сайта на LAZARA подробности за всичко, което ви интересува в подкатегория „Сватби“.

Всичко за сватбата

vsichko za svatbata

Всичко за сватбата започва с едно незабравимо предложение, след което започва организацията на цялото събитие. Предвид факта, че ще остане сред спомените ви за дълги години, а с заедно с младоженците ще празнуват и близките им приятели и роднини, всичко трябва да бъде обмислено до последния детайл, така че нищо да не помрачи празничното настроение.

Много дами започват с търсенето на перфектната сватбена рокля, защото тя ще ги накарат да изглеждат така, както се чувстват – прекрасно. Тя е важна сама по себе си, но също така е определяща до някъде и за избора на обувки, прическа, грим, маникюр и аксесоари. След това трябва да се изберат и роклите за шаферките – цвят, модел и т.н.

Трябва да се поканят близки приятели, който да кумуват на сватбата, да се запише свободна дата в Ритуалната зала, да се избере и резервира ресторант, да се подготвят необходимите документи, да се състави списък с гостите, да се изпратят покани, да се избере тематика на сватбата ( винтидж, морска, бохемска, традиционна, ретро … ), както и цветова схема, която да присъства в цялостната декорация.

Организиране на сватбата

vsichko za svatbata

Брачните халки са задължителни, разбира се и те трябва да се поръчат около два месеца преди самата церемония, ако се изработват индивидуално. Разнообразието от модели е огромно, както и начините за гравиране върху тях на имена, обръщения, дати и други.

Сватбените чаши, с които ще вдигнат наздравица и ще отпият от горчивото вино също трябва да се изберат предварително от бъдещото семейство.

vsichko za svatbata

Булчинският букет също изисква време и внимание, защото трябва да бъде в цветовата схема на сватбеното тържество, а също така да подхожда и на роклята. В цветарските магазини могат да доставят растения, които не растат през сезона, но това изисква предварителна заявка. Ето защо месец преди сватбата е добре да се направи консултация с този, който ще го изработи, за да се уточнят подробности, цена и дата, за която трябва да бъде готов.

vsichko za svatbata

Мястото, на което ще се състои приемът след сватбената церемония трябва да отговаря на сезона и да разполага с достатъчно места. Декорацията му също трябва да бъде обмислена според тематиката на сватбата. Цветовата схема, украсата върху масите и всяка подробност трябва да бъде решена от бъдещите младоженци.

vsichko za svatbata

Менюто за гостите на сватбата също изисква предварително планиране. Трябва да предоставя възможности за всеки вкус и режим на хранене. Напитките също трябва да предлагат разнообразие. Понякога до индивидуалните прибори младоженците поставят малки подаръци за гостите на сватбата, ако няма определено място за тях.

vsichko za svatbata

Сватбената торта трябва да бъде достатъчно голяма, за да може всеки от гостите да получи по парче. Цветът и вкусът й са според предпочитанията на двамата младоженци. Трябва да има и една по-малка торта за кръстниците, която да прилича на голямата. Освен това на масата трябва да присъстват и други разнообразни сладкиши.

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata

vsichko za svatbata