- Advertisement -
Татуировки

 Женски татуировки – капан за сънища

jenski tatuirovki kapan za sunishta

jenski tatuirovki kapan za sunishta

 Женски татуировки капан за сънища. Значение и символика. 

Всички ние вярваме, че капаните за сънища могат да ни помогнат да се отървем от кошмарите. Можете да ги окачите над леглото си, ако имаме проблеми със заспиването напоследък. Така че не е чудно, че някои дами биха искали да носят точно този символ за женски татуси. Те изглеждат много красиво и имат магическа сила.  Най-доброто място да се сложи капанът за сънища като татуировка на вашето тяло е гърба ви, който е достатъчно голям за всичките детайли. Можете да намерите в Интернет такива с мъниста, висящи пера и птици в полет, както и такива с най-традиционните накити. Ако искате да изглеждате добре и уникални, може да заложите на татуси за жени с цитати, които да допринесат на специалното значение или да си татуирате две малки на всеки крак. 

 Женски татуировки капан за сънища

jenska tatuirovka kapan za sunishta

Всяка татуировка е лична за човека, който го е избирал да го носи, но татуировка за жена във формата на капан за сънища е един от най-личните. Този дизайн е особено популярен сред дамите, и повечето от тях имат дълбоко лична причина за рисунката. Мистичните качества на капанът за сънища го правят толкова популярен сред жените (и мъжете) от всички сфери на живота. Какъв е смисълът зад този татус? Каква е неговата символика?

Капанът за сънища е ръчно изработен елемент, популярен в индианската култура. Той е изтъкана мрежа, в която има накити като мъниста, черупки, скъпоценни камъни, кожа, пера и други подобни. Тези елементи обикновено са неща, които са намерени в природата. Капанът за сънища обикновено се закача в спалнята над леглото или понякога над вратата. Идеята е, че щастливите оптимистични мечти ще минават през мрежата, докато отрицателните сънища или кошмари ще останат впримчени, така спящият ще има само добри сънища. От друга страна, някои смятат, че негативните мечти минават през дупката в центъра на капана за сънища, докато добрите са в капан, и по този начин стават част от съдбата на този човек.

Идеи за женски татуси капан за сънища

jenski tatuirovki kapan za sunishta

kapan za sunishta jenski tatuirovki

kapan za sunishta jenska tatuirovka

kapan za sunishta tatuirovki

kapan za sunishta tatuirovka

tatuirovka kapan za sunishta

tatus kapan za sunishta

kapan za sunishta tatus

tatuirovka kapan za sunishta

kapan za sunishta tatuirovka