Татуировките, които прилягат най-добре на различните зодии

татуировките

Кои са татуировките, които са най-подходящи за личността на представителите на всички зодии?

Нарисуваната върху кожата татуировка е вид обвързване с нещо, което ще стои плътно „залепено“ за вас в продължение на дълги години. За да се чувствате добре и себе си с това, което носите постоянно върху тялото си, е важно да се предпазите от грешки, защото колкото и забавно да изглежда поставянето на татуировки, последствията от решенията остават видим отпечатък за дълго.

За тези, които обичат да се ръководят от астрологията, предлагаме един поглед към татуировките, базиран на хороскопа, който наистина отговаря на вашата личност, точно  както е написано в звездите. Ето кои са идеалните символи татуировки за жени, на които може да се доверите.

Татуировките, които прилягат най-добре на различните зодии

татуировките

Татуировки за зодия Овен.

 

Когато обмисляте своята татуировка, мислете за стрели, които да подхождат на дръзката ви и новаторска енергия.  Те имат силна посока и траектория, точно като вас. Вие сте конкурентна сила и не ви е нужно нищо смаляващо се около вас, което прави и пчелата подходящ символ за мастило върху кожата ви. Ако нямате притеснение да показвате татуировките си, използвайте наученото за символиката на подходящите за вас татуировки значение и смело си направете татуировки за ръката.

татуировките

Татуировки за зодия Телец.

Вие обичате хубавия живот и изобщо не се чувствате зле, когато когато се отдадете на по-фини неща, като почивки (защото ги заслужавате). Палмовото дърво на дланта представлява това чувство за награда и удоволствие. Вие сте невероятно сантиментални и романтични, а вратът ви е важно място по тялото ви, така че ще се радвате и на надписи за татуировки на врата, използвайки интересни шрифтове за татуировки, които ви дават * чувства * (като мото или любим псевдоним).

татуировките

Татуировки за зодия Близнаци.

Вие сте готов да полетите във всеки един момент, независимо дали в ума си или наистина, а способността ви за променливост ви прави,  в известен смисъл,  крилати същества.  Птици, криле и пера представляват лекотата на духа, която така добре улавя кои сте. Заради собствената си двойственост, можете да видите нещата от много страни, така че може също така да заложите на татуировките, които имат два различни дизайнерски стила в едно, или дори да си направите модерна бяла татуировка. Ръцете са ключовото място за вашата зодия, така че смело обмислете идеята за татуировки за ръка.

татуировките

Татуировки за зодия Рак.

Вие сте нелечим домошар, чието чувство за семейство и традиция никога няма да се колебае. Вие обичате спокойствието, което получавате от наличието на стабилен свят около себе си. Опитайте една котва, сърдечен пулс, сърце или име за надписи за татуировка – очевидно само на някой, който е много близък и скъп за вас.

татуировките

Татуировки за зодия Лъв.

Родени, за да управлявате, вие обичате светлината на прожекторите и никой не би ви описал като срамежливи или изолирани. Целенасочената ви и властна природа се съчетава перфектно с с татуировките на корона или на лъв, защото това е вашето животно в края на краищата. И кой друг, ако не ви, би го направил като татуировки за крака?

татуировките

Татуировки за зодия Дева.

Винаги обмислящи и разсъждаващи, вие ще обикнете татуировките, които са толкова подробно ориентирани към детайлите като вас – например геометрична татуировка с много сложни линии. Тъй като ума ви постоянно обмисля нещо, един внимателно подбран цитат като татуировка надпис с красив скрипт ще бъде подходяща за вас.

татуировките

Татуировки за зодия Везни.

Едва ли някога ще ви хванат да правите нещо сами. Вие не можете да понесете да бъдете без най-добрия си приятел, независимо дали това е просто най-добрия ви приятел, сродната ви душа, вашият партньор или някой друг, с когото ще бъде те в непосредствена близост до края. Ето защо за вас са подходящи еднаквите татуировки за двама или трима.

татуировките

Татуировки за зодия Скорпион.

Вие се ръководите от вашето изобилие от страст и ако чувствата ви няма да бъдат силни, какъв е смисълът? Татуировките с рози са емблематични на многото ви желания. Можете също така реално да задълбочите нещата без проблем, така че нещо, което има тенденция към по-тъмна, по-интензивна вибрация е подходящо за вас.  Ето защо би имало смисъл за вас, да получите вашата татуировка за крак около бедрото или тазобедрената става.

татуировките

Татуировки за зодия Стрелец.

Вие сте завладени от пътешествията по всяко време, така че татуировките, които говорят за вътрешната ви буболечка, която вечно рови щуротията ви за пътуване, ще бъде добра за вашия знак. Помислете за всички карти на света и географски координати, които биха могли да бъдат намалени и щамповани върху тялото ви.

татуировките

Татуировки за зодия Козирог.

Вие сте заземена въздушна сила,  така че вие сте решителни, трудолюбиви и посветени на постигане на целите си. Бихте харесали татуировките с надпис, които декларират сърцевината на характера ви пред тези, които ще ви напомнят за нещо. Тъй като винаги сте заети с вършене на вашите си неща, вариант на високо дърво с корени би била добра идея за женски татуировки за вас.

татуировките

Татуировки за зодия Водолей.

Човеколюбието във вас иска да направи света едно по-добро място за живеене и с вида далновидност, която имате, можете да видите, че всички тук на тази земя са свързани. Татуировките, подходящи за вас,  ще бъдат на мандала, символ на Вселената или дизайн, който изобразява голямата дива природа навън. Какво мислите за подобни татуировки за гръб?

татуировките

Татуировки за зодия Риби.

Тъй като вие сте воден знак, малко е трудно да се закотвите. Вие сте нежни натури и обичате да мечтаете, което ви прави донякъде романтични. Ето защо може да заложите на идея за татуировка с еднорози, пеперуди и причудливи ръчно направени дизайни на татуировки. Не е ли очарователна тази татуировка за рамо?

източник:marieclaire.com