Татуси роза

татуси роза

Татуси роза – идеи, вдъхновение и символика

Когато наближава денят на Св. Валентин, розите играят важна роля за всяка романтична връзка, защото те означават любов, надежда и красота. Освен това, дори и любителите на татуировките харесват да рисуват на кожата си тези ярки цветя, за да покажат смисъла на любовта. Те поставят цъфналата татуировка на роза на правилните места, а именно на частта от тялото си, където има достатъчно място, за да покажат цялата й прелест.  Днес ще ви представим дизайни на татуси на рози. Всяка татуировка с рози е различна от другите, тъй като всяка олицетворява идеята на различна личност и различен характер. От прости конструкции на елегантни дизайни, до сложни вплетени идеи. Разгледайте и намерете това, което на вас най-много ви подхожда.

Татуси роза на крака

татуси роза

Освен красиво цвете, розата е била популярен избор за мъжете и женитв за татуировки след 1930-та година. Но какво символизира тя? Първата ви мисъл може да бъде в предвид деликатната й красота или свързването й с любовта, вътрешна и външна красота. Не грешите, ако мислите ви са в тази посока, но ще се изненадате да разберете, колко много още означава това красиво цвете. Тя може да бъде символ на любовта, особено когато е без бодли, а когато те не липсват, то това е напомняне, че любовта не идва без някои жертви. Така че, дори и тръните имат своя смисъл. Някои казват, че когато бодлите присъстват на татуса с роза, това означава, че човекът не акцентира толкова върху външната красота, докато за другите, татуировката роза се отнася до безкрайна красота с тръни, което означава – недосегаема красота.

Татуировки роза

татуси роза

Жълтата роза исторически означава ревност, но сега е символ на щастието, сигурността срещу завистливи любовници и зрялата любов. Белите рози символизират чистота, духовността, младежта и, може би, дори таен обожател. Червените татуси рози исторически са били считани за символ на истинската любов или страстната любов, особено когато се представят на едно стъбло, но също така могат да представляват жертва или спомен. Розовите рози символизират изцеление, благост, милост, елегантност и добродетел. Сините рози са били използвани за обозначаване на нещо недостижимо, фантазията или невъзможното. Черните рози са символ на смъртта и тъмнината.

татуси роза

татуси роза

татуси роза

татуси роза

татуси роза

татуси роза

татуси роза

татуси-роза

татуси-роза

татуси-роза

татуси-роза

татуси-роза