Диети и Спорт

Упражнения за корем и бедра с … хавлия

uprajneniq za korem i bedra

uprajneniq za korem i bedra

20-минутна тренировка с упражнения за корем и бедра, за която са необходими само две хавлиени кърпи.

Ако не сте предполагали, че в качествените тренировки за корем и бедра могат да се включат две меки и леки хавлиени кърпи, то вижте тези движения за стягане на корема и оформяне на бедрата, които включват забавно плъзгане по пода. Това определено са едни по-интересни и иновативни упражнения, които създават добро настроение, докато изгарят излишните мазнини по корема и тонират краката.

Всички знаем, колко важно е за нашето отслабване и за поддържането на интереса ни към физическата активност, да сменяме регулярно практикуваните тренировки за поддържане на добрата си форма. По този начин тялото и съзнанието ни няма да затъват в рутината, а ще бъдат стимулирани от новите движения и тяхната последователност и натовареност.

Упражнения за корем и бедра

uprajneniq za korem i bedra

За постигането на плосък корем и стройни бедра са нужни целенасочени упражнения за корем и бедра, които да натоварват и стягат мускулите в тези части на тялото. Тази 20-минутна тренировка е нещо свежо и различно, но в никакъв случай по-малко натоварващо проблемните зони на тялото. Резултатът от нея е постигане на желаното отслабване на корема и вероятно по-чист под 🙂 . Ако тренирате върху килим, може да замените хавлиите с хартиени чинии или нещо друго, с което ще можете да се плъзгате по него.

Как да свалим корема и да стегнем бедрата, докато се плъзгаме по пода

uprajneniq za korem i bedra

Сещали ли сте за друго предназначение на кърпата, която обикновено използвате, за да избършете потта от челото си във фитнес залата? Предполагали ли сте, че тя може да бъде един early symptoms of hiv | ohnerezeptfreikauf.com чудесен фитнес уред? Е, това е възможно, ако знаете как да я използвате. Опитайте тези упражнения за корем вместо следващата си планирана тренировка. Те ще ви донесат същото натоварване и по-силни мускули на долните крайници и на корема, но ще ви заредят с много повече енергия и настроение. Пригответе си единствено две кърпи и натиснете бутона “ play“ във видеото по-долу.

източник:popsugar.com