Диети и Спорт

Секси упражнения за крака и гъвкаво тяло

упражнения за крака

упражнения за крака

10-минутна тренировка с упражнения за крака, ханш, ръце и дупе, помагащи за гъвкавостта на тялото и носещи настроение, което след това да пренесете в спалнята.

Определено всички тренировки напрягат и стягат мускулите на тялото, но какво ще кажете за тонизиращи и оформящи силуета движения, които освен всичко останало ви карат да се чувствате секси и заредени с добро настроение? Такива, които освен с благоприятни за фигурата ви резултати подобряват и сексуалния ви живот?

Именно такива забавни и флиртуващи упражнения за крака, ханш, ръце и дупе е съставила Лий Ан Райли, основателка на „BeSpun Pole Dance Gym“. С нейна помощ ще прекарате 10 минути в повишаване на гъвкавостта на цялото си тяло чрез въртене на ханша и съблазнителни движения, наподобяващи лицеви опори, които ще изваят ръцете, краката и ханша ви със страстни вариации на класическите упражнения за дупе, крака и ръце. Не е необходимо специално оборудване, но се чувствайте свободни да носите най-високите си токчета или новите си обувки, както се случва в часовете по танци на пилон. Натиснете бутона „Play“ и се пригответе да покажете най-секси движенията си.

Упражнения за крака и гъвкаво тяло

упражнения за крака

За разлика от повечето упражнения за крака, тези няма да ви накарат да се задъхате, но със сигурност ще ускорят пулса ви, както вашия, така и на тези, които ви наблюдават отстрани. Особено, ако изберете да обуете най-новите си обувки на зашеметяващо високи токчета. Всички упражнения се изпълняват на пода в легнало, седнало или наведено напред положение.

упражнения за крака

Тук темпото е бавно, няма подскоци, няма напрежение и много повторения. Ето защо милиони жени по света полудяха по тази кратка, но натоварваща приятно мускулите им тренировка, която създава игриво настроение и подобрява изпълненията под завивките.

 упражнения за крака

Със сигурност вече нямате търпение да видите с очите си точно за какво става въпрос, нали? Всички тези закачливи упражнения може да видите нагледно във видеото по-долу. Have fun!

източник:popsugar.com