Обзавеждане и Дизайн

Идеи за кухня

идеи за кухня

С тези идеи за кухня ще ви помогнем да реновирате своята или да създадете напълно нова такава. Това помещение обикновено е символ на щастие и хубави моменти, прекарани на маса с любими хора, похапвайки нещо вкусно. Там създаваме спомени, които помним дълго. Обикновено в тази част на дома присъстват доста дървени елементи, защото успяват да внесат доста уют без особени усилия. Помислете и вие за подобни интериорни решения и няма да сгрешите. Следва да добавите подходящ акцент чрез декоративен елемент или мебел.

Идеи за кухня – функционално помещение

идеи за кухня

Постарайте се с тези идеи за кухня да ориентирате своето помещение към практичността и функционалността. Предвид факта, че там приготвяме храната за нас и любимите ни хора, определено се нуждаем от кътове, които са добре аранжирани, така че да са ни от помощ. Важно е да разположите кухненския триъгълник (хладилник, мивка и печка) така, че да нямате пречки за да достигнете до него. В следващите снимки ще видите начини, по които да го направите.

Идеи за кухня в еклектик, съвременен и класически стил

идеи за кухня

Това интересно пространство ви представя една от нашите кухненски идеи. То е в еклектик стил, но от него лъха доста елегантност и функционалност. Кожените столове могат да бъдат възприети като изпълняващи ролята на акценти. Дървеният таван е символ на уюта. Няма никакви пречки между хладилника, печката и мивката. В такова помещение със сигурност ще се справяте бързо с ястията.

идеи за кухня

Маслиново зелената секция приковава окото в тази кухня. Цвета не е искрящ и само допълва атмосферата. Придава индивидуалност. Тъмно кафявият не е самотен на цветово равнище. Той чудесно си кореспондира с плота и стола в същия цвят и материал.

идеи за кухня

Изключително освежено помещение. Светло бежово и бяло, в съчетание с полирани метални кухненски уреди и сив под. Предвид цветовата гама, дори се обзалагаме, че златиста батерия за мивката ще стои прекрасно.

идеи за кухня

Още една еклектик кухня. Мебели в цвят „слонова кост“ и кухненски гръб, който е съчетан с пода като нюанс. Металните столове и полилеите са един естествен завършек предвид стила, в който е направено помещението.

идеи за кухня

идеи за кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня

идеи-за-кухня