Обзавеждане и Дизайн

Интериор за баня

интериор за баня

Дизайнът на интериор за баня може да бъде както трудна, така  и лесна задача, в зависимост от уменията ви и най-вече от това дали имате ясна представа какви са нуждите ви и какви предмети искате да присъстват в нея. Това помещение може да се превърне в най-релаксиращото място в дома ви, както и в най-практичното и функционалното. Предполагаме, че от последните две имате особена нужда, в случай, че не разполагате с много място. Всъщност, това са двете основни неща, по които трябва да се водите, ако не сте наградени с голямо място за къпане.

Интериор за баня – красив и уютен

интериор за баня

С тези няколко идеи в снимки на интериор за баня ще ви помогнем да вземете правилното решение относно аранжирането и подреждането на мебелите и декоративните елементи в помещението. За да изглеждат като акцент някои от тях, трябва да изберете по-неутрални цветове за основни. Тогава те ще изпъкнат. С бяло, бежово или светло сиво, тя ще изглежда спокойна и естетически издържана. Освен това, друг плюс на подобна цветова гама е, че успява да увеличи визуално пространството. Белият цвят се асоциира с чистотата.

Интериор за баня – добавете искри

интериор за баня

В подобен неутрален интериор на баня, чудесно биха стояли няколко аксесоара в искрящ цвят (сапунерка, хавлия и др.). Поставете цветен сапун или халат за красиво колоритно излъчване. Рамкирайте огледалото в един от присъстващите цветове. Добавете усещане за индивидуалност.

интериор за баня

Съчетание на кралско синьо и бяло (или с бежово). Светлият нюанс от долу балансира мрачното синьо в горната част на помещението.

интериор за баня

Толкова много настроение лъха от цветовата палитра на тази баня. Дизайнерът се е постарал да премахне усещането за скука. И го е постигнал, правейки фокусна точка от рафтовете за принадлежности и цветната кърпа.

интериор за баня

Комбинация между няколко неутрални нюанса, от които грее модерно и съвременно излъчване. Формите на мивката са прости (типично за модернизма) и стилни.

интериор за баня

Простора в тази баня си личи от пръв поглед, макар предвид малките й размери. На тавана е разположен прозорец, от който влиза достатъчно естествена светлина. Тя се отразява в повърхностите, а червените мозаечни плочки се превръщат в още по-вдъхновяващи.

интериор за баня

интериор за баня

интериор-за-баня

интериор-за-баня

интериор-за-баня

интериор-за-баня

интериор-за-баня

интериор-за-баня

интериор-за-баня