грим трикове за бледа кожа

Ако имате бледа кожа по рождение, със сигурност не можете да се превърнете в бронзовата богиня, ето защо сме решили да ви представим грим трикове за бледа кожа. С тяхна помощ ще бъдете наясно за това какво трябва и какво не трябва да правите, когато се гримирате и грижите за външния вид на лицето си. С тези съвети, превърнати в малките тайни на всяка дама, добре изглеждащата кожа всеки ден няма да бъде мираж. Подходящите продукти, нанесени по правилния начин са способни да сътворят чудеса.

Грим трикове за бледа кожа

грим трикове за бледа кожа

Първият от нашите грим трикове за бледа кожа е да избирате внимателно фон дьо тена си. Предвид светлия цвят на кожата ви, най-малката грешка в тона може да се окаже фатална и лицето ви да заприлича на портокал или на прегоряло и с рязка разлика с цвета на врата. Ефектът е доста нелицеприятен.
На второ място, препоръчваме да обърнете достатъчно внимание на моделът на очната ви линия. Убедете се, че купувате качествена, защото както споменахме по-горе, всеки некачествен грим си проличава доста по-лесно върху кожа с много светъл цвят. И нещо повече – изберете цвета на очната линия според цвета на миглите и косата ви. Ако сте руса и със светли мигли, кафявите очертания ще ви стоят чудесно.

Ефектни грим трикове за прилагане върху бледа кожа

грим трикове за бледа кожа

На трето място в нашите грим трикове за бледа кожа, ви казваме изобщо да не се плашите от използването на ярко червило. Често искрящите цветове изглеждат по-красиви върху по-светла кожа. Ако е в съчетание с дрехите ви или го използвате само като акцент, ще бъдете неустоима.
Избягвайте оранжеви и кафяви нюанси на ружа. Вместо това нанасяйте розови. Те ще направят кожата ви да изглежда по-здрава.
Опитвайте се да използвате тъмни нюанси на сенки за очи колкото е възможно по-рядко. Не че трябва да се простите с тях завинаги, но бежовите неутрални нюанси придават по-свеж вид на очите ви.
Боядисвайте косата си в богати и наситени цветове. Колкото по-наситен и блестящ е нюансът, толкова по-красива изглежда кожата ви и респективно – лицето ви.
Сбогувайте се с петната по кожата си като използвате коректор за лице. С него успешно ще скриете несъвършенствата си.

грим трикове за бледа кожа

Добавете тен на лицето си по здравословен начин. Ако слънцето не ви е отделило достатъчно внимание, изберете светъл бронзант за кожа и леко поръсете по цялото лице. Бъдете внимателни с количеството. Както казахме, грешките бързо се забелязват върху светла кожа.
Никога не се опитвайте да придобиете прекалено много тен с помощта на бронзант. Това е една от най-големите грешки, които са способни да обърнат настрани всеки минувач по улицата.
Не попадайте в капана на прекалено неутралния грим. Светлите кафяви нюанси са достойни за уважение, но внимавайте да не използвате цветове, които са прекалено близко до цвета на кожата ви. Не искате да заприличате на духчето Каспър, нали?

Надяваме се, че сме ви били полезни и ви желаем приятни минути пред огледалото.