Всичко за косата

Нюанс на русата коса според тена на кожата

rusa-kosa-kim-kardashian

Знаете ли кой е най-подходящият нюанс на русата коса според тена на кожата ? Златист, меден или платинен отенък да изберете, за да изглеждате като ослепителна блондинка? Ако не сте сигурни, ние ще ви помогнем да съчетаете цветовете по-най-добрия начин. Подбрали сме някой от най-красивите блондинки, които ще споделят своите тайни миксове на русото.

Изберете подходящ нюанс на русата коса според тена на кожатаrusa kosa ten koja gwen stefani

Светла кожа – платинен нюанс на косата

Платиненият отенък в русата коса на Гуен Стефани е нейна запазена марка. Този нюанс е близък до естествения тен на кожата й и е много подходящ за всички дами, които са родени с много светла кожа. Вземете пример от певицата и използвайте ярко червено червило, което е много подходящо в случая и придава цвят на лицето.

rusa kosa koja ten margot robbie

Светла кожа – златист нюанс на косата

Марго Роби има златист отенък в русите си коси, който си подхожда перфектно с нейните сини очи и светла кожа. Но тайната на нейният нюанс, който изглежда естествено, се крие в специалният микс, от който се получава желания тон – златисто, медено и маслено русо.

rusa kosa cvqt koja scarlett johansson

Светла кожа – пясъчен нюанс на косата

Привлекателната Скарлет Йохансон винаги знае как да изглежда добре и това важи и за цвета на косата й. Той изглежда топъл и наситен, а в същото време изтънчен. Има дълбочина и е много подходящ за светла кожа. Ако искате да изглеждате като не, помолете фризьорът си да направи тъмно руса основа с акценти в студени нюанси по дължината и в краищата.

rusa kosa svetal cvqt koja kate bosworth

Светла кожа – рус нюанс на косата

Кафеникаво-русият нюанс в косите на Кейт Босуърд подхожда на нейния тен с неговите естествено изглеждащи топли корени и каскадно падащи акценти в маслен отенък. Когато корените на косата са тонирани леко по този начин, те предоставят наситеност и контраст и помагат да се съчетае прецизно със светлата кожа. За да създадете този нюанс, помолете фризьора си да използва база в карамелен тон и да използва руси цветове за дължината и краищата на косата и няколко бледи акценти около лицето.

rusa kosa cvqt koja soo joo park

Средно светла кожа – платинен нюанс на косата

Модерният бледо платинен нюанс на русата коса  изглежда добре според тена на кожата на модела Со Джо Парк, защото е балансиран от жълтия отенък на кожата й. Това е дръзка визия, но ако решите да опитате, помолете фризьора си да използва пепеляво руса основа с леко златист или маслен тон.

kosa rusa cvqt koja blake lively

Средно светла кожа – златист омбре нюанс на косата

Много си падаме по косата на Блейк Лайвли по две причини – заради тези дълги морски вълни  в нея и заради плажния й цвят. Нейният изтънчен златисто-ягодов нюанс на русо има изключително фин отенък на омбре, но в по-модерен ефект. За да го постигнете накарайте фризьора си да добави различни тонове на медни акценти в средната част по дължината на косата върху светло-кафява основа, а краищата да станат леко по-светли.

kosa rusa cvqt koja kim kardashian

Средно светла кожа – меден нюанс на косата

Русата фаза на Ким Кардашиян се оказа доста впечатляваща заради начина, по който реалите звездата не се разграничи съществено от естествените си тъмни корени. Ако и вие искате по същия начин да добавите меден нюанс в косата си, помолете вашия фризьор да остави тъмните ви корени.

kosa rusa tamen ten koja beyonce

Тъмна кожа – маслен нюанс на косата

Едва ли е изненада, че Бионсе изглежда страхотно като блондинка. Бебешко-русите й нюанси изглеждат добре върху тъмната база. Тъмнината балансира русото. За да постигнете този вид, помолете фризьора си за акценти в маслен и сметанов цвят. Не изисквайте бързи резултати, а изсветлявайте малко по малко в продължение на три или четири посещения, за да избегнете оранжевото или червеникаво оцветяване.

rusa kosa tamna koja ciara

Тъмна кожа – златист нюанс на косата

Сиара е избрала този медно-пепеляв тон, който изглежда естествено и меко. Ако ви харесва и искате да го откраднете от звездата, оставете корените си тъмни (или помолете за база в такъв цвят) и направете куп акценти в няколко слоя в златисто-бежово и леко по-светли кичури смесени отгоре.