Маникюр

Перфектните дизайни за офис маникюра

маникюра

Перфектните дизайни за офис маникюра и как да си ги направите сами.

Добре е да съобразим както облеклото, така и своите маникюри с работната среда. Офис обстановката предполага към спретнати, женствени и професионално изглеждащи ръце, а красивият маникюр е важен за визията на всяка дама, която работи в подобна обстановка.

Ето защо ви предлагаме 10 шик варианта, които да използвате като идея за маникюр, който може да си направите сами (за предпочитане в къщи, а не в офиса), както и последователните стъпки, с които ще постигнете желания резултат. Сигурни сме, че ще оберете много комплименти с офис маникюра си след това (особено, ако не сте му обръщали особено внимание или сте предпочитали ярки тонове или шарени десени) .

Перфектните дизайни за офис маникюра

маникюра

Любимите ни френски маникюри са подходящи те всеки повод. Те могат да да се видят навсякъде – от вариант за сватбен маникюр до ежедневен, но винаги изглеждащ като стилен и нежен маникюр. Лесно може да си направите такъв френски маникюр сами у дома, ако сте оформили ноктите си с форма на полумесец. Подобен цветен френски маникюр с малко неочаквано съчетание на два вида лак няма как да остане незабелязан, а изглежда толкова шик, че няма да спирате да гледате ръцете си.

маникюра

Макар да е препоръчително да се избягва маникюр с декорации от бизнес дамите, които искат да изглеждат професионално, подобен маникюр с цветя ще внесе нотка женственост в ежедневната им офис визия. За да създадете нежни маникюри с цветя като тези, лакирайте ноктите с бледо прасковен или телесен лак. Използвайки тъмно зелено и цвят на градински чай изрисувайте листенца на два от ноктите. След това внимателно изрисувайте и цветенцата и нанесете топ лак върху маникюра.

маникюра

Дамите с модерен маникюр ще харесат това предложение, което ще им помогне да се откроят от тълпата в офиса. Лакирайте всеки нокът с различен цвят с помощта на палитрата в светло сиво, кафяво и тъмно розово. Нанесете топ лак на всички пръсти без безименния, а след това потопете мокрия нокът в бурканче с блясък – движете леко пръста си, така че блясъкът се разпределя равномерно. Нанесете топ лак върху маникюра, за да го направите по-издържлив.

маникюра

Мраморна маникюр декорация винаги изглежда шик и добавя перфектния щрих на детайли за вашата визия. Докато това може да изглежда сложно за постигне, действително е много просто. Лакирайте ноктите с бял лак. Смачкайте парче от пластмасова обвивка и я потопете леко в сив лак. След това внимателно нанесете върху ноктите и след като изсъхне добавете отгоре  топ лак. Този трик ще ви помогне да създадете един благороднически дизайн без размазани контури и мръсни тонове.

маникюра

Ако не ви допадат маникюри с декорация, може да опитате такъв преливащ маникюр, за да ъпдейтенете скучните си нокти.  Направете си интересен маникюр в синьо, като изберете много близки нюанси на този цвят, с които да лакирате всеки пръст. Започнете с най-бледия за кутрето и завършете с най-наситения за палеца. По този начин ще получите щик маникюр омбре.

Модерна и лесна декорация на маникюри може да се получи с тънки ленти. Лакирайте всички нокти с телесен лак и след като засъхне залепете една или две ленти от сребро, злато или черна ивица над основния слой. Можете да създадете линии във всяка посока, в която искате. Нанесете  топ лак за устойчивост на маникюра.

Макар дрехите за офиса да са преобладаващи неутрални и предимно черни цветове, не е добра идея да се появите с черен маникюр, но може да включите черното в маникюра си. Ето как да си направите впечатляващ маникюр с брокат за празничните дни, когато искате да изглеждате еднакво добре на работа, но ноктите ви да бъдат с изискан новогодишен маникюр, например.

Един червен маникюр изглежда винаги женствено. Много е важно да изберете нюанс на червеното за ноктите си, което да не изглежда вулгарно в работната офис среда, но също така да можете да носите и по празниците, когато искате да си създадете повече настроение с коледни маникюри, например. Този вариант с декорация на маникюр само на един от пръстите е семпъл и ефектен.

Телесните и пастелните тонове са винаги перфектен избор за елегантен и стилен маникюр. Използвайте тънка четка, ако искате да украсите ноктите си с един сложен модел на мрамор, както е показано по-горе.

Дамите, които предпочитат класическия вид на ноктите си, харесват натуралните нюанси. За да постигнете този естествен градиент, напомнящ на деликатен омбре маникюр, подгответе ноктите си с розова, полу-прозрачна база. След това сложете малко бял лак за нокти върху гъба и го нанесете върху ноктите си, като започнете от центъра. Постепенно увеличавахте наслагването, докато се движите към върховете на ноктите си, за да създадете красив Омбре ефект.

източник:brightside.me