Lifestyle

Момиче на седмицата: ЕЛЕНА ВИАН

175views

elena-vian-momiche-na-sedmicata-lazara

Момичето на LAZARA тази седмица е възхитителната Елена Виан. Тези от вас, които са я виждали на дансинга, няма как да не са останали омагьосани от изключителната красота и магнетизъм на Елена. Тя е една от първите клубни танцьорки, в истинския му смисъл. Нейното излъчване е толкова класно, колкото е и това на Джесика Рабит. Нейната привлекателност е пристрастяваща като отровата на Айви, а същността и е толкова сладка, колкото на малката русалка Ариел. Ако я следите в социалните мрежи, знаете, че тя често се отъждестява с тези героини. Но сама по себе си тя си е един отделен и различен персонаж, който има вкус към екстравагантността, а любовта й към модата е толкова голяма, че не се побира в размери.

elena vian risunki

Елена е съвкупност от контрасти. Нейният екстериор е в пълна дисхармония с нейния характер. Дръзка и провокативна в стила си, самата червенокоса красавица е мила, отзивчива, с добро чувство за хумор. Винаги откровена, тя не се страхува да нарича нещата с истинските им имена. Срещнахме се с хубавата Елена в нейния апартамент. И отново тя успя да ни изненада. Контрастите не липсват и тук. Нейната малка крепост е светла в бели цветове и декорирана с любимите й черепи. Какво разказа пред нас и за какво си бъбрихме по женски вижте по-нататък.

shapki elena vian

LZ: Как протича един твой ден?
– Ставам малко преди да са затворили банките, пия си кафето в 18 и 22 часа, звъня да чуя любимите ми хора, ходя на работа (ако е работен ден за мен) или през свободното време гледам филми, рисувам, спя. Обичам да си прекарвам дните и в Хасково, моят роден град 🙂 THUG LIFE като цяло (смее се).

LZ: Кое те зарежда с енергия за деня и кое е това, което ти държи тонуса за нощта?
– Зареждат ме малките неща и любимите ми хора. Държат ме и през нощта.

obuvki elena vian

LZ: От къде се вдъхновяваш за екстравагантните ти визии?
– Всичко може да ме вдъхнови, дори и едно цвете, просто го изкривявам през моето виждане за красота, като най-често това виждане се редуцира до анатомия, кости и черепи.

elena vian garderob

elena vian cherepi
LZ: Защо си обсебена толкова от костите и черепите?
– Фетиш са ми. Намирам смъртта за по-красива от тленната ни обвивка. Понякога като видя хубаво момче си представям черепа му под кожата или как би изглеждал нарисуван като череп или шугър черепче. Харесвам Rick Genеst и Stephen James, намирам ги за по-красиви от повечето нормални мъже.

LZ: Каква е твоята естетика?
– Затрудни ме. Много общ въпрос, мога да говоря с часове… мисля, че с по-горните (въпроси) разкрих малко.

elena vian chervnokosa
LZ: Коя е най-голямата ти амбиция?
– Да съм role model. Искам да олицетворявам свобода, вкус, класа… мисля, че повечето млади момичета в България имат грешни модели на подражание.

LZ: Има ли нещо, което не колекционираш?
– Мъже.

LZ: Колко голяма трябва да е площта, в която да можеш да събереш всичките си дрехи, обувки и аксесоари?
– Засега съм се ограничила в нормален апартамент, само банята не му ползвам да трупам глупостите си…

LZ: Какъв мъж може да те впечатли?
– Аз решавам да дам шанс на някой. Мразя да ме занимават… и ако ми допадне, може да се получи нещо между нас. По-лудичък от мен. И задължително по-малък от мен (смее се). И да е добър като човек. Всъщност, вече съм впечатлена! 🙂

elena vian ochila

elena vian muskuli
LZ:  Коя е песента, която винаги те кара да танцуваш?
– “Винаги” е за скучните хора. Сега може да съм луда по една песен, след 12 дена съм на друга вълна. Подскачам си и вкъщи, щастлива съм и така ми идва отвътре 🙂

zlatisti obuvki elena vian

Елена за обувките си:

“Събуждам се и заспивам в търсене на обувки. Това вече ми се е превърнало в начин на живот. Всеки ден търся дали не са излезли нови модели.”

elena vian chervena kosa

Елена за червената си коса:

“Тя вече толкова ми писна. От две години съм с нея и като не се променяш, едно от нещата, които искаш да смениш, е косата. Пробвах! Исках да съм черна – слагах черни перуки. Не, червената коса! Слагам руси перуки … Не, отива ти, ама червената коса повече. И тази червена коса … това било моето и на никой не му стояла толкова добре.”

elena vian bijuta

Елена за свръх-багажа:

Красавицата ни разказа за една случка свързана с пътуването към курортно градче в родното Черноморие. Нейните приятели са казали, че куфарът й тежи като за два и тя решава да пътува с автобус. Това не попречило на хубавата Елена да опакова 2 големи чанти с дрехи, обувки и бижута и да пътува сама, мъкнейки със себе си всичкия свръх-багаж. На слизане на гарата в Лозенец с много високите си обувки и тежкия багаж, макар и кратките 100 метра до хотела, тя не можала да ги измине и помолила човека насреща, който продавал пресни раци, да я закара до хотела срещу 5 лева.

interesen klach chervilo elena vian

Цитатът, който най-добре определя нашето момиче на тази седмица – Елена Виан, е свързана с нейната категоричност и мироглед:

“За мен няма средно. Всичко трябва да е крайно. Краен хаос. Крайна лудост. Крайна любов. Защото всичко обикновено, ми е повече от скучно.”

elena vian cherep

elena vian drehi garderob

elena vian gerderob

elena vian kosti
elena vian obuvki

elena vian pistoleti

elena vian poli

elena vian roklq

elena vian shapka

elena vian vizii

elena vian momiche na sedmicata lazara

elena vian momiche na sedmicata lazara

elena vian momiche na sedmicata lazara

elena vian momiche na sedmicata lazara

elena-vian-momiche-na-sedmicata-lazara-7