Стилът на звездите

15 стилни визии от Оливия Палермо

olivia palermo stil viziq

Оливия Палермо е съвременната градска принцеса. Тя е дъщеря на имотен магнат, което е и от първите причини тя да бъде интересна на медиите. Оливия израства в Ню Йорк, но се мести да учи в Париж, след което отново се връща в родния си град. Месните естети веднага я надушват и прекрасната Оливия е обявена за новото „it“ момиче на Ню Йорк. Красавицата става по-известна на масата, обаче, с участието си в серияла „The City“, който се излъчва по MTV. Тя е една от най-следените и стилни street style звезди. За да бъде пълна картината на перфектното момиче, Оливя се омъжва за модела Йоханес Хюбъл през март, миналата година.

Стилът на Оливия Палермо

stil saveti olivia palermo prolet

Понякога опушеният грим е подходящ и за дневни събития. Изтънчената Оливия знае как да съчетае грим и дрехи, за да не изглежда прекалено. В случая е заложила на светли пастелни цветове, а за грим е избрала лек ружи опушен грим в тъмно синьо.

stil viziq saveti olivia palermo

Оливия знае какво е вечно модерно. Красавицата е облечена в бяла рокля-риза с прибрана коса и стейтмънт огърлица.

vizii olivia palermo stil

Когато се чудите какво точно да облечете, просто наметнете дръзко палто в ярки цветове. Оливия е комбинирана палтото с ниски обувки с флорален мотив и изчистена чанта в бежово.

vizii stil olivia palermo

Понякога, единствено, от което се нуждаем са едни красиви и различни обувки, които да акцентират по елегантен начин на визията.

beli drehi stil vizii olivia palermo

Мигновени точки за стил получавате, ако си наметнете по раменете сако или някоя друга връхна дреха. Изглежда уверено, но едновременно с това и небрежно.

cheren shifon olivia palermo vizii

Когато сте решили да сложите, онези страхотни огромни обеци, които имате в гардероба, не забравяйте, че трябва да си дигнете косата нагоре или просто да си я приберете назад.

siva roklq olivia palermo stil

Ако се чудите какво да си сложите на някой бал или събитие, то го направете като Оливия Палермо, винаги заложете на рокля, която да ви накара да изглеждате като пърхаща пеперуда. С женствените модели никога няма да сгрешите.

Стилни визии от Оливия Палермо

jalta roklq olivia palermo stil

monohrom olivia palermo stil

olivia palermo stil vizii

cherno bqlo olivia palermo stil saveti

olivia palermo pantaloni tochki

oranjava pola olivia palermo stil

stil oliviq palermo sivo viziq

stil saveti olivia palermo