Стилът на звездите

Стилът на Блейк Лайвли

stilat na bleik laivli klukarkata

Няма как да отречем, че от както видяхме персонажът Серина ван дер Удсън да слиза от онзи влак в нюйокския Grand Central в хитовия сериал “Клюкарката”, не сме спрели да следим развитието и на актрисата играеща ролята на “it” момичето и по-скоро на къде ще се развие стилът на Блейк Лайвли. До тогава Блейк е позната на публиката от големия екран по-скоро от хитовия филм “Женско братство”, в който играе Бриджит. В следващата година тя вече е на малкия екран с една от най-модните героини създадени някога – Серина. Стилът на 19-годишната актриса тогава е в абсолютен синхрин с този на Серина – бохемският шик изцяло пасва на русата знаменитост и нейните визии биват подражавани, а тоалетите й редовно са хванати в кадър от папараците. Днес, стилът на Блейк Лайвли е претърпял промяна, но тя не е драстична, защото актрисата има невероятната дарба, каквото и да облече да изглежда върху нея безупречно и най-вече без усилие.

От бохемията до елегантността – стилът на Блейк Лайвли

kaki pantaloni siva bluza

Преди години Блейк залагаше на небрежни аутфити и базови цветове, а кафявите тонове са редовни във визиите й. Тук тя е с панталон в цвят каки, обувки Louboutin в по-светъл тон на каки, сива блуза с къс ръкав, сива шапка със син детайл и чанта в лилав оттенък.

stil bleik laivli cherven kilim

Блейк е щастливо омъжена за актьора Райън Рейнолдс, който среща на снимачната площадка на “Зеленият фенер” през 2010. От тогава се водят слухове, че двамата са заедно, по-късно и двамата потвърждават клюките. На 9-ти септември 2012 година те се женят със сватбена церемония в Калифорния.

palto cherveno cherno bleik stil

Стилът на Блейк Лайвли беше популярен и по време на бременността й през 2014 година. Тя роди момиченце, което с Райън кръстиха Джеймс, на 5 януари тази година. На снимката Блейк е с черно-червено палто тип пончо с масивни копчета и широки ръкави и качулка, което й прикрива корема, като е заложила на едноцветни черни скини дънки и черни ботуши, за да пада акцента върху слабите й крака.

bleik laivli pola razkroena

Скоро след раждането Блейк е във форма и се повява на седмицата на модата в страхотна сива пола с жълти колибрита по нея и жълти обувки на висок ток.

Стилът на Блейк Лайвли

blake laivli sled bremennost

bleik laivli cherven kilim roklq

bleik laivli striit stail vizii

blake laivli michael kors

bqla roklq kasa balmain bleik

sharena oficialna roklq s jalto blake lively

bqla roklq razkroena bleik

bqla viziq bleik laivli

cherna roklq cherni botushi

roklq cherven kilim bleik laivli

roklq kasa bqla bleik laivli

sinio palto stilat na bleik laivli

cherna kusa pola s jalto sako blake lively

sinq roklq kojena bleik laivli