Направи си сам

Направи си сам декорация

dekoraciq napravi si sam kana chasha

Ако обичате да творите красиви неща със своите сръчни ръце, имаме поредното интересно предложение за вас. Всъщност, в случая дори не се изисква особена сръчност. Направи си сам декорация в стъклена кана за вода, която ще впечатли всички с уникалната си визия. Малък светъл и уникален подвижен терариум. Страхотна, лесна и ефектна идея, нали?

Направи си сам декорация в кана за вода

dekoraciq napravi si sam kana

Направи си сам декорация – терариум за малък паяк или бубулечка. А защо не и за малка рибка? Превърнете старата безполезна кана за вода в интересен детайл към интериора в дома си. Дайте нов живот на стъкленото помещение, в което да живее малкият ви симпатичен домашен любимец. Това ще зарадва всички деца около вас.

Ето как да си направите тази интересна декорация стъпка по стъпка

napravi si sam dekoraciq materiali

За начало си набавете : малка кана за кафе, мини въздушни растения (Ionantha Fuego и зелена  Tilandsia), бял пясък, мъх е яркозелен цвят, декоративни камъчета за аквариум, мидички и блещукащи камъчета – каквото ви харесва. След това изсипете на дъното на каната около 2-3 сантиметра пясък и го разпределете равномерно. Отгоре покрийте с декоративни камъчета. Нека да изглеждат небрежно разпръснати, за да бъдат с различна височина. Закрепете мъха отгоре и подредете внимателно всички други неща, които сте приготвили за украса на терариума. Накрая, пуснете вътре малка животинка, която да го обитава. Може да използвате и гумена, в краен случай. Това е всичко. Вече си имате интересна украса, подходяща за кухнята. Идеята за направи си сам декорация, се оказа много забавна и лесна, нали?

napravi si sam dekoraciq kanaРазгледайте и останалите ни интересни предложения от рубриката “Направи си сам“. Там ще откриете оригинални идеи за декорация на дрехи, обувки, шапки, слънчеви очила, калъф за телефон, обеци, гердани, чанти, саксии, свещи и празнични декорации. Много лесни начини, по които да зарадвате близките и приятелите си със собственоръчно изработени неща за украса в дома ви или просто, за да се похвалите с уменията си.

napravi si sam dekoraciq kana chasha