helouin idei

Хелоуин е празник, който се чества в нощта на 31 октомври. Самата дума Хелоуин е кратка форма на Вси Светии “All Hallows’ Evening”. Традиционните дейности на този празник са партита с костюми, страшно и зловещо гримирани лица, посещение на “обитавани от духове къщи” и издълбаване на тиквени фенери. Малките деца обикалят от къща на къща и събират бонбони, а домакинът или им дава или го грози “пакост”. Това е ден, в който може да се преобразим в желан зловещ или приказен герой, но основната цел на празника е да бъдем страшни и да изплашим злите духове.

Хелоуин идеи за интересна визия

helouin idei za grim

Хелоуин се корени още в древен келтски фестивал, известен като Samhain. Фестивалът е празник, който чества края на събирането на реколтата на келтските култури. Samhain е използван от древните езичници да се направи равносметка на запасите и подготовка за зимата. Древните келти вярвали, че на 31 октомври границата между световете на живите и мъртвите се припокрива и починалите ще се завърнат към живота и да предизвикат хаос, като болест или повредени култури. Фестивалът често включвал и огньове за прогонване на насекомите и прилепите.

helouin idei za grim za muje

Мъжете могат да се преобразят във вампири, зомбита, върколаци, и други зловещи създания. За предпочитащите нещо не толкова тривиално, можем да ви посъветваме да бъдете креативни и да направите интересен грим с излизащи карти или ножове от лицето.

Хелоуин идеи за мъже и жени

helouin idei za grim za jena

За жените освен принцесите на Дисни, можем да ви предложим така популярния захарен череп, взаимстван от Деня на Мъртвите в Мексико. Вариациите са много – изберете на какъв цвят искате да наблегнете, очертайте очите си, можете да добавите цветни камъчета и да ги залепите с лепило за мигли, сложете цветя по главата си за повече очарование. За другите дами, които не си падат по тази идея, надолу сме ви предложили и други варианти за Хелоуин грим.

ideq za helouin grim

grim idei za helouin

helouin idei za grim

ideq za helouin vampir

idei za helouin grim

ideq za helouin grim za jena

ideq za helouin grim za muj

helouin idei grim i kostumi

helouin idei za grim

helouin idei za kostumi

idei za helouin

helouin ideq za mujki grim

strashni helouin idei za grim

helouin idei za kostumi i grim

helouin idei za jenski grim

ideq za helouin grim za muj

interesni helouin idei

strashni helouin grim idei

helouin idei za grim i kostum

ideq za helouin viziq

helouin ideq za grim za muje

helouin idei za jeni

helouin idei za grim cherep

helouin idei za grim cherep za jena

strashni idei za helouin

strashni idei za helouin

idei za helouin za muje

ideq za helouin grim

helouin idei