Halloween

Хелоуин идея за парти, вдъхновена от филма „Батман“

ideq za helouin parti

ideq za helouin parti

Тази Хелоуин идея за парти е специално измислена за хора, които не разполагат с много време за приготовления. Или просто не им се отдава да се занимават с това. Има хора за всичко. Но това няма значение, ако имате желание да се забавлявате. Нужно е да си закупите няколко лесни за намиране предмети и декоративни елементи и да ги подредите по подобен на показания начин или следвайте стриктно показаните съчетания на снимките.

Интересна Хелоуин идея за парти в черно и златисто

helouin parti

Показаната идея за Хелоуин парти е подходяща и за хора, които не са от най-запалените фенове на този празник. Не е фрапираща и задължаваща направената декорация. Не изисква специален декор на помещението. Масата е семпло подредена с леко загатната тематика на вечерта. Ако не искате задължително да си рисувате лицето и да си купувате специален костюм, не го правете. В тази семпла но стилна обстановка е достатъчно да се сдобиете само с една маска за лице.

Идея за Хелоуин парти от филма „Батман“

helouin parti

Декорацията на масата за домашното Хелоуин парти е в черно и златисто. Това са едни от най-подходящите цветове за декорация на дома, помещението и масата на този празник. Черното особено е без коментар. А златистите елементи придават един по-особен поглед и стил на всичко наоколо. В случай, че искате вие да определелите местата на гостите си, можете да го направите като „маркирате“ по показания начин чиниите. За приятелките ви са тези с Жената котка, а за мъжката част от гостите – Батман.

helouin parti

Ето я и помощната „вълшебна“ масичка с допълнителни питиета, хапки и други аксесоари и декоративни предмети по случай празника. Мислим, че всички ще я одобрят, щом върху нея има още напитки и неща за хапване на вашето Хелоуин парти.

ideq za helouin parti

Чашите разбира се са черни, желателно е чиниите също да не са бели. Като златисти елементи можете да добавите приборите, свещи, свещници или салфетки.

ideq za helouin parti

helouin parti u doma

helouin parti

ideq za helouin parti

ideq za helouin parti