Halloween

Хелоуин маникюр

134views

helouin cheren manikur s paqjini

Тези идеи за маникюр за Хелоуин носят символите на този празник и са лесни, зловещи и страшни. Страховитата нощ на 31-ви октомври наближава и вероятно търсите вдъхновение за подходяща страховита декорация за дома, трапезата и ноктите си. В сайта на LAZARA има изобилие от идеи за този забавен повод, в които може да носите откачени костюми и маски. Всъщност, както мъдро обобщава един забавен приказен герой – колкото повече, толкова повече – по-неразпознаваемата ви визия ще бъде по-впечатляваща, така че вложете повече време и внимание.

Идеи за маникюр за Хелоуин

manikur za helouin

Този есенен празник е сред най-забавните и любими събития за малчуганите, които спокойно могат да правят две от нещата, които обожават, но са им забранени през останалите дни – да правят пакости и да ядат много сладкиши. Възрастните, от своя страна, имат възможност да покажат своята креативност и въображение, като украсят дома си по най-страховития начин, приготвят най-вкусните лакомства и се преобразят по най-добрия начин. Ето защо е нужно всеки детайл от преобразената ви визия да бъде изпипан до съвършенство.  Когато правите своя Хелоуин маникюр не забравяйте да го съобразите с Хелоуин костюма си и външния вид на образа си. Също както и грима е от значение, така и прическата и ноктите ви завършват цялостния маскараден вид.

manikur za helouin

Паяци, черепи, паяжини, вещици, кървави следи, черни котки, тиквени фенери, мумии, прилепи и прочие плашещи символи се използват в декорацията на този празник, който е много различен от всички останали. Тъмни тонове като черно, тъмно лилаво и червено са предпочитани в грима и облеклата. В галерията по-долу ви предлагаме идеи за маникюр на Хелоуин тематика, които се надяваме да ви вдъхновят и да използвате за себе си.

Още интересни идеи за маникю за Хелоуин

manikur za helouin s paqjina

manikur za helouin s paqci i paqjini

idei za helouin manikur

manikur za helouin

manikur za helouin

ideq za helouin manikur

idei za manikur za helouin

ideq za manikur za helouin

manikur za helouin

helouin manikur v sivo i cherno

manikuri za helouin

manikur za helouin

idei za manikur za helouin

helouin manikur

helouin manikur s risunki i dekoraciq

manikur za helouin

manikur za helouin

manikur za helouin

хелоуин-маникюр

manikur za helouin