Напитки и коктейли

7 дяволски коктейли за Хелоуин

kokteili za helouin

kokteili za helouin

Есента приижда малко по малко и един от най-забавните католически празници наближава и за да е наистина по-приятен вижте тези 7 уникални коктейли за Хелоуин. Направете партито по-интересно като приготвите за гостите си няколко иновативни напитки. Рецептите включват различни видове пуншове, сокове, мартини и други. Прибавете украси като паяци, очни ябълки и скелети, за да е по-автентична атмосферата. Следвайте снимките, за да разберете как се приготвят тези дяволски вкусни коктейли за Хелоуин.

7 коктейли за Хелоуин за дяволски добро прекарване

kokteili za helouin

С тези 7 уникални коктейли за Хелоуин ще предизвикате море от страховити емоции на празника. Никой от гостите ви няма да е способен да откаже да ги опита. Съставките не са трудни за намиране и не се изискват специални бармански умения за приготвянето им, така ви остава само да отделите няколко минутки и след това да се наслаждавате на празника.

Коктейл Black Devil Martini

kokteili za helouin
Тъмен ром и черна маслина гарнират този коктейл с отенък от мартини.

Коктейл White Widow 

kokteili za helouin

Черна водка и сок от червени боровинки превръщат този коктейл в една смъртоносна захапка. Добавете оцветена захар по ръба на чашата за повече ефект.

Коктейл Blood Sucker Cocktail

kokteili za helouin

За да направите „коктейла на вампира“ смесете трипълсек, водка и сок от ананас. Гарнирайте с пюре от ягоди или малини по страните на чашата и изсипете съдържанието внимателно в центъра на чашата.

Коктейл Liquefied Ghost Cocktail

kokteili za helouin

Хелоуин гостите ще са способни да умрат за една глътка от този дяволски вкусен коктейл. Смесете ванилия, водка и сода и се наслаждавайте на резултата.

Коктейл Bloody Brain

kokteili za helouin

Кой луд учен е способен да създаде този коктейл наподобяващ истински мозък? Смесете водка, лимонов сок и Айриш сметанов ликьор. Киселият сок ще пресече ликьора и ще създаде реалистични форми на мозък.

Коктейл Witches’ Brew

kokteili za helouin

Ананас и сок от червена боровинка са способни да фрапират и най-безстрашното Хелоуин чудовище. Присъствието на ром Малибу го прави необикновен.

Коктейл Mr. Hyde Potion

kokteili za helouin
Съставки:
8 части водка
4 части Amour ликьор
3 части ликьор от боровинки
2 части естрагон, обикновен сироп
3 части пресен лимонов сок
3 части сироп от лавандула (наличен в повечето магазини за алкохол)
4 лавандулови клончета
8 къпини

Начин на приготвяне на 4 коктейла от вида:

1. Подгответе обикновения сироп от естрагон, като се поставя 1 чаена чаша захар и 1 чаша вода в малка тенджера.
2. Изчакайте да заври на среден огън. Добавете два стръка пресен естрагон и намалете загряването на котлона. Варете в продължение на 10 минути, като разбърквате от време на време. Махнете сместа от котлона и оставете да се охлади.
3. Поставете по 2 къпини на всяко клонче лавандула и оставете настрана.
4. Изстискайте сока от лимон. Добавете спиртните напитки, сиропът и соковете в шейкъра с лед и смесете за 20 секунди.
5. Сипете в чаши и консумирайте с удоволствие и мярка.