идея за великден

Креативна идея за Великден – красива вазичка от празна черупка. Великден наближава и вероятно вече търсите източници на вдъхновение. В сайта на LAZARA ще откриете много от нещата, които търсите – начини за боядисване на яйца,  кошнички за Великден, красиви картички за Великден с празнични пожелания, лесни проекти направи си сам – (великденски заек, пиленца, гирлянди ), както и идеи за украса.

Ето и поредното предложение, с което ще украсите трапезата по един лесен и ефектен начин. И много лесно, разбира се. Както вероятно сте забелязали, златният, медният и бронзовият цвят са особено популярни напоследък. Така че си вземете по един спрей в тези отблясъци и започвайте да декорирате.

Креативна идея за Великден

креативна идея за великден

Ето най-лесната креативна идея за Великден, която може да използвате, когато отчупите повече от предвиденото отворче върху черупката, когато искате да издухате яйцето, за да го боядисате. Запазете празната черупка, измийте я и я оставете да изсъхне. След това я напръскайте равномерно със спрей. Изчакайте да изсъхне и повторете, за да стане плътен и наситен слой. След като изсъхне отново, може да използвате кухата черупка за мини вазичка. Налейте малко вода вътре и потопете стръкче свежо цвете. Може да направите монохромна декорация като тази на снимката или да оцветите в различни цветове черупките, а след това да натопите в тях различни малки цветя с къси дръжки. Подобна украса за Великден ще изглежда еднакво добре както върху масата, така и на всяко друго място в дома.

идея за великден

 

Източник: 79ideas.org