Великден

Идея за великденски яйца с канап

ideq za velikdenski qica s kanap

Искате ли да направите уникална декорация с яйца, които няма да се счупят или да се развалят? В такъв случай изпробвайте нашата идея за великденски яйца. Тя е лесна за изпълнение и  материалите са евтини. Ако обичате да майсторите и декорирате,  най-вероятно вече  разполагате с всичко необходимо в дома си.

Идея за великденските яйца с навит канап

ideq za velikdenski qica

Сигурни сме, че всяка една практична идея за великденски яйца, която не изисква особени усилия ще предизвика интереса ви. С много ентусиазъм и малко въображение бихте могли да използвате нашето предложение за основа на вашите уникални произведения.

Всичко, което ви е необходимо са: няколко пластмасови яйца, макара канап, пистолет с горещ силикон, дантела, панделка и копчета за украса. Не е ли това най-лесната идея за великденски яйца, която сте чували?

Великденски яйца с канап

velikdenski qica s kanap

Готови ли сте вече да пристъпите към изпълнението на тази идея за великденски яйца? Започнете, като нанесете  тънък пласт от горещия силикон от долната страна на яйцето. След това започнете да го покривате с канап по цялата окръжност . Навивайте последователно ред по ред. Не слагайте прекалено много силикон предварително, защото канапа ще се напои с него.

Лесно и забавно – яйцето вече е украсено

izpolzvane na kanap za ideq za velikdenska ukrasa na qice

Докато увивате канапа, вашето яйце трябва да изглежда по този начин. След като го покриете цялото, срежете канапа и  внимателно залепете края на шнура за върха на яйцето. Така няма да има опасност да се разплете и да развали цялата визия. Оставете го настрани, за да изсъхне. След това изрежете ленти от дантела и панделка. Прикрепете ги в средната част на яйцето. Може да използвате горещ силикон.  Върху тях завържете малко канап или залепете едно красиво малко копче. Това е всичко! Може да използвате въображението си и да придадете автентичност на тази идея за великденска украса. Поставете вече готовите яйца в малка кошничка или порцеланова купа на подходящо място в дома си. Сега всички, които ги видят могат да се възхищават на уменията ви.

pandelka na velikdensko qice

Направете гнездо, в което да положите вашите Великденски яйца

kupa s velikdenski qica

Добавете различен акцент на всяко яйце

velikdenski qica s kopcheta i pandelka

източник: designdininganddiapers.com