великденска кошничка

Великденска кошничка – красиво място за поставяне на великденски яйца. Всеки може да си направи такава сладка поставка, в която да изложи готовите си великденски яйца.  В сайта на LAZARA вероятно вече сте открили множество от разнообразни варианти за боядисване на яйца, като и други полезни материали, свързани с празника – картички за Великден, идеи за декорация на масата с цветя, украса за Великден с гирлянди, вкусни празнични рецепти и още много идеи за Великден. Време е да изработите и една красива малка кошница от хартия, в която да положите интересно украсените си яйца. Процесът е по-лесен, отколкото предполагате. Следвайте последователните стъпки и съвсем скоро ще се сдобиете с подобна Великденска кошничка.

Великденска кошничка – направи си сам

великденска кошничка

Кошница за Великден

Направете си сладка малка кошничка за Великден, в която да поставяте лакомства и боядисани яйца. Този проект е за по-сръчните дами, на които нищо не може да им се опре. Амбициозните също могат да опитат, защото указанията са много подробни, така че не съществува риск да се провалят и да не завършат започнатото ръчно творчество. Не са нужни никакви особени умения, дори никога до сега да не сте плели кошница, това е идеалната възможност да се научите.

великденска кошничка

Направи си сам кошничка за Великден

Направи си сам кошничка за Великден, която изглежда толкова сладко! Лесно може да сътвориш красива декорация, в която да поставиш празнично боядисаните яйца. Само за няколко минути, без много усилия и специални умения, може да превърнеш кръгло парче, изплетено на една кука или твърда дантела в деликатна и нежна поставка, която да допълни атмосферата в дома за Великден.

великденска кошничка

Идея за Великден – малка кошничка с цветни ленти

Тази идея за Великден е подходяща и за деца. Забавлявайте се с вашите малчугани. Всичко става толкова бързо и лесно, така че малките ви наследници дори няма да се разсейват или отегчат. Този евтин проект на  кошничката е предназначен за малките им  ръчички .

великденска кошничка

Великденска кошничка – чудесна идея за Великден

Колкото повече наближава един от най-светлите празници Великден, толкова повече започваме да мислим тази година с какво да украся, с какво да го направя по-различен. Тази година имаме много свежа и лесна идея за Великден как да придадете повече настроение на масата – с шарена кошничка.

великденска кошничка

Как да си направим Великденска кошница

Ще ви покажем как да си направите Великденска кошница, която може да намери приложение не само на този празник. Интересна е, защото можете да я използвате и по време на пикник или за да поднесете подарък по по-интересен начин. не са ви нужни много материали и време. Времето е важно и сме се спрели на лесна кошница.

великденска кошничка

Кошничка за Великден