Великден

Великденска украса с цветя

velikdenska ukrasa s cvetq

Всички добри домакини биха могли да получат вдъхновение за празничната трапеза от нашите предложения за великденска украса с цветя. Букетите с ароматни пролетни цветя ще допълнят грижливо подредената маса с шарени яйца. И когато цялото семейство се събере за вечеря, всички ще останат възхитени от атмосферата, която сте създали. Идеите ни са колкото очарователни, толкова и необичайни. Напоследък се налагат три тенденции за великденска украса с цветя. Това са – флорални композиции в чаши със столче, високи клонки в модерни вази и необичайни аранжировки в правоъгълни съдове. Тези букети са сред най-добрите и ярки варианти и носят най-силно послание.

Великденска украса с цветя

velikdenska ukrasa s cvetq

Първото предложение за  великденска украса с цветя представлява красива чаша със стол, изпълнена с ароматни пролетни цветчета в голям букет. Ако изберете за вашата украса по-едри цветя, техният брой не трябва да бъде голям. С по-малки цветя може да използвате по-голямо количество. Добре е да смесите от три до пет различни цвята във вашата композиция.

velikdenska ukrasa s cvetq i qica

Купата за яйца може да използвате по оригинален начин за вашата великденска украса с цветя. Поставете боядисаните яйца в чиста купа и запълнете с цветчета с къси дръжки. Колко красиво се вписва флоралната композиция във великденската тематика!

Цъфнали уханни клони за великденска украса

velikdenska ukrasa s proletni kloni

Клонките с нежни пролетни цветчета са следващата тенденция във великденската украса с цветя. Всъщност, бихте могли да използвате и изкуствени, ако искате да запазите дървото си.

ideq za velikdenska ukrasa s cvetq

Последното ни предложение за великденска украса с цветя  е доста необичайно . Различни видове цветя може да  подредите  на малки букети един до друг в правоъгълна кутия. Ако имате любим цвят, бихте могли да го използвате за основен и да подчините цялата композиция на този тон. Използвайте въображението си и създайте  уникална празнична атмосфера в дома си!

Великденска украса с жълти цветя

ukrasa s cvetq za velikden

 Стилна великденска композиция с бели яйца и свежи цветя

velikdenska ukrasa s cvetq i qica

Весело цветно предложение за празнично настроение

velikdenski ukrasa s laleta i bonboni

velikdenska ukrasa za masa s cvetq

velikdenska ukrasa s cvetq za masa

cvetq za velikden v koshnica

velikdenska ukrasa s klonki i cvetq