цветна градина

Мечтата за постигане на цветна градина е достъпна за почти всяко пространство. Малък двор, пространство пред входната врата, пред стълбите, на терасата и където още решите – всяко свободно пространство може да бъде превърнато в градина с цветя. Естествената красота на ароматните и пъстроцветни цветя е несравнима. Те растат с любов и могат да разнесат тази любов навсякъде, където бъдат поставени. Независимо дали са засадени в почвата навън, в преносима саксия или поставени във ваза, те винаги красят мястото в интериора или екстериора, където се намират. Съвети за избора на видове, условия за отглеждане и начини за засаждане може да намерите в сайта на LAZARA.

Цветна градина

цветна градина

Цветните лехи могат да превърнат всяко пространство в градина. Изумително е, как те могат да подобрят вида на дома, пред който са направени. Независимо от размерите на площта, композицията им предоставя възможности за невероятни пейзажи. Една цветна градина под прозореца е изключително добра идея. Освен че краси стената на къщата, тя внася приятен аромат у дома при всяко негово отваряне. Разноцветните растения с различни височини образуват жива екстериорана декорация, която се раздвижва при всяко полюшване на вятъра.

Градина с цветя

цветна градина

Пред този величествен дом е посадена цветна градина със сезонни растения, като класическият вид на къщата е запазен. Цветните лехи в сладки цветове и пълзящият бръшлян по стените го правят да изглежда като замък, построен преди много години.

цветна градина

Може да се намери място за цветна градина, обособена под формата на окръжност и край басейна. Цъфтящите растения ще създадат още по-приятна обстановка там през почивните летни дни.

цветна градина

Елегантно озеленените имоти, проектирани с дълги, криволичещи пътеки се свързват визуално с формалните градински площи с естествени гори.  Растения и цветя от различни видове допълва вида на тази градина.

цветна градина

Раздвижена цветна градина на три нива. Въпреки настилката от каменни плочи, желанието за градина с цветя е постигнато с помощта на множество саксии. Липсата на тревни площи е компенсирана с цъфтящи растения, разположени във висящи контейнери, големи сандъци и плоски повърхности с вази и саксии.

цветна градина

цветна градина

цветна градина

цветна градина

цветна градина

цветна градина

цветна градина

източник: homedesignlover.com