Градина

Зимна градина – цветно райско кътче в студените месеци

зимна градина

зимна градина конструкция изглед от вън

Нали знаете, какво казват за хората, които живеят в стъклени къщи? Мдаа, освен че не трябва да хвърлят камъни, те трябва да осъзнаят, че са големи късметлии. Дали на лов за консервативен дизайн и идеи или просто желаейки да се взирате с копнеж по техния декор, вдъхновете се от тези стилни конструкции за зимна градина. Постройката с големи врати, изящна линия на покрива и приветливо меко осветление няма как да остане незабелязана. Високите розови храсти, които украсяват входа примамливо насочват всички на вътре, където се крият от студа още много красиви растения.

Зимна градина – цветно райско кътче в студените месеци

зимна градина палми цветя остъкление

Така наречената зимна градина или оранжерия, в която цветята ви да прекарат студените месеци, без опасност да измръзнат е чудесно решение. Ако имате възможност да изградите такава постройка, ще можете да се наслаждавате на приятна и спокойна атмосфера сред зеленината на растенията си, докато пиете чая си там. Стъклената облицовка на помещението позволява всеки слънчев лъч да влезе вътре и да зарадва красивите ви цветя, които имат нужда от достатъчно светлина, за да растат и цъфтят целогодишно.

зимна градина мебели обзавеждане идеи

Вътрешният интериор на зимната градина заслужава също толкова внимание, колкото и външната фасада на конструкцията. Ето например, интересен микс от рисувани тухли, шарени плочки на пода и френски мебели могат да създадат практичен и подканящ вид на помещението.

Топлина и уют в зимната градина

зимна градина обзавеждане интериор

Собствениците на тази Викторианска къща са декорирали стаята с класически пропорции в ясна и семпла облицовка, за да създадат перфектното място за сядане, в което да изложат колекцията си от модерен дизайн. Архитектът е променил съществуващата оранжерия, като е създал по-изящна линия на покрива и е прибавил бронзови детайли на вратите, които се отварят към градината.

зимна-градина-интериор-идеи-обзавеждане

Топлият и подканящ интериор на тази зимна градина представлява внимателно създаден микс от винтидж и ръчно изработени мебели, които създават усещане за уют. Платното на тавана пази от директното нахлуване на слънчеви лъчи и приглушава светлината, а изобилието от зелени растения в интериора създават свежест в интериора.

Зимна градина с библиотека – едно спокойно и приятно място за четене

зимна-градина-библиотека-мебели-обзавеждане

 Архитектурен купол в зимната градина

зимна-градина-купол-покрив-дизайн

Приятно кътче за почивка и чай с приятна компания в зимната градина

зимна-градина-мебели-за-сядане-интериор

Красива мозайка пред входа на зимната градина

зимна-градина-пътека-мозайка-дизайн

зимна-градина-интериорен-дизайн-бели-мебели

зимна-градина-оранжерия-дизайн

зимна-градина-модерен-стил-дизайн

зимна-градина-интериорен-дизайн-светлина-мебели

зимна-градина-оранжерия-конструкция

зимна-градина-интериор-мебели-обзавеждане

зимна-градина-конструкция

зимна-градина-интериор-обзавеждане-мебели

зимна-градина-врати

зимна-градина-модерна-постройка

Inline
Inline