Дом и градина

Идеи за място за отдих на открито

mqsto za otdih naotkrito

 

 

С настъпване на топлото време и все по-слънчевите месеци, всеки започва да търси външните пространства, даващи доза слънце и чист въздух. Независимо дали това ще бъде на терасата, верандата, двора и градината, откритото място винаги буди желание в нас да прекараме повече време отвън. След дълъг работен ден една вечеря с поглед към небето би била чудесен вид терапия от натрупания стрес. През уикендите пък, може да се насладите на вкусна закуска, ароматно кафе и любимо четиво или защо не на обилен обяд в компанията на близки приятели. За целта ще ви е нужно просто да обособите едно кътче, което да превърнете във вашето релаксиращо място за отдих на открито. Ето и няколко примера:

Идеи за място за отдих на открито

idei za otdih na otkrito

Можете да добавите шезлонги, масички в различни форми и размери, красив стол тип фотьойл, растения, свещи, възглавници и още други декоративни елементи, за които се сетите, че ще стоят добре във вашия кът.

 

 

ideq s hamak

За някои разбирането за място за отдих на открито може да се свързва с хамак. Можете да го закрепите на верандата, между две дървета в градината, а защо не и на терасата, стига да разполагате с достатъчно място, разбира се.

 

idei za terasata

Показвали сме ви много идеи за терасата в сайта, от които да почерпите вдъхновение. Можете да изберете два по-големи и обемни стола тип фотьойли с меки дунапрени, малка масичка, фенери, свещи, цветя, с които ще превърнете малката тераса в едно от любимите ви кътчета в дома.

ideq za gradinata s naves

Двора и градината дават доста по-голямо пространство и възможности за обособяване на различни кътове. В този случай, под този модерен навес е сътворен истински оазис, където може човек да се наслади на почивката в пълен релакс. Големият диван предразполага за посрещане на гости, а люлеещата се люлка тип стол от бамбук привлича вниманието и засилва желанието да се полюлееш на нея. Но дори и да не разполагате с големи дворни простраства вижте още какво можете да си направите в дома на открито в следващите ни предложения.

Още идеи за място за релакс на открито

terasa idei s divan i dekoraciq

dvora ideiterasata idei za otdih s divan

terasata ideqideq za naves i mqsto za hranene i otdih

veradna ideq s divanterasa ideq s divan i masa

ideq za hamak

mqto za otdih otvuninteresna ideq za terasa

ideq za gradinata i dvora

mesto za relazx s mebeli ot paletiideq za mqsto za otdih

ideq za terasa

ideq za malka terasaideq za gradinata s hamak

ideq za terasatamqsto za otdih v dvora

mqsto za otdih okolo baseina

mqsto za otdih v gradinataideq za verandata

ideq za dvora s divan

ideq za trapezariq v dvoraidei za dvora