Всичко за косата

Цветове коса 2018 тенденции пролет-лято

cvetove kosa 2018 tendencii prolet lqto

Освен трендовете за облеклото, на четирите основни седмици на модата в Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк видяхме и няколко отличителни тенденции за цветове коса 2018 пролет-лято. Много естествени цветове коси бяха представени, а за хората търсещи разнообразие и цвят, то розовото и използването на тебешири за коса ще бъдат вашата опция.

 

Цветове коса 2018 тенденции пролет-лято

cvetove kosa tendencii 2018

Златнo-кафява коса

По-топлите месеци често означават по-светли цветове на косата, а ние със сигурност видяхме, че това е вярно с всичките златисто-кафяви и пепелнo-кафяви летни цвeтове за коса 2018. На модните подиуми някои от забележителните модели със средни и светлокафяви нюанси с различен златен оттенък включваха Алейна Фицгерралд, която представяше Balmain, Chanel, Dolce & Gabbana, и Кая Гербер, която дефилира за Chanel, Fendi, и Alexander Wang.

 

 

cvetove kosa prolet lqto 2018

Гарваново-черна коса

С разнообразните модели на модните седмици за пролет-лято 2018 видяхме и много естествена гарваново-черна коса. Сиджа Канг (за Valentino и Lanvin) и Кико Араи (за Balmain и Givenchy) бяха двата красиви примера за черна коса. Къдрава черна коса изглеждаше перфектно на модели като Оуми Джамме (Louis Vuitton, Versace) и Алиса Трауър с дългите си къдрици (Calvin Klein, Dior, Prada).

kosa cvetove 2018 tendencii

Червена коса

Нямаше бургунди или лилави нюанси в тенденциите за цветове коса пролет-лято 2018. Вместо това видяхме естествено червени цветове с фино златно докосване, което ще изглежда красиво през лятото. Жизел Фокс, която дефилира за Miu Miu и Valentino, представи пикси прическа, а дългите червени леки къдрици на Лорна Фоан се движеха за Gucci и Christopher Kane.

cvetove za kosata 2018 tendencii

Тъмно-руса коса

Нюансите, които са някъде между русо и кафяво, са друга част от тенденциите при цветове коса за пролет-лято 2018 г. Видяхме ги най-вече на дефилетата, които заложиха на природния естествен стил. От Ню Йорк до Милано, на модели като Фелис Ноорхоф, Нина Маркър, Силке ван Даал и други. Този естествен нюанс е лесен за поддържане през лятото, когато има много излагане на слънце.

 

tendencii cvetove kosa 2018

Розова коса

Макар и не толкова навсякъде, както останалите цветове коса за 2018 г., все пак видяхме розови нюанси при грима, обувките, дрехите и косата. Моделът Стела Лусия беше бодисалата косата си в розово за шоуто на Alexander Wang. Моделите на Kenzoи Grinko представиха прически боб в розово.

cvetove za kosata prolet lqto 2018 tendencii

Цветни тебешири за коса

Zambelli и Aigner показаха на дефилетата си използване на тебешир за коса. Това е един от най-лесните начини за експериментиране с различни цветове на косата. С него може да се вкара интересен цвят и да засили ефекта на определена прическа.