20 модерни кухни, които ще променят готварския свят

moderna kuhnq bqlo zeleno lilavo

Дизайнът на модерните кухни се променят доста често и то бързо, въпреки това ще ви покажем 20 модерни кухни, които ще променят готварския свят. Ако искате да си направите кухня в модерен стил, но сте изгубили вдъхновението си, а ремонта вече е започнал, не се притеснявайте. Идва подкрепление. Събрали сме няколко приказно красиви модерни кухни, които да са практични, удобни и въодушевяващи. Цветовата палитра е различна. Дървото никога не излиза от мода. И при нас присъства в голяма част от интериорните решения, защото създава топла среда и уют. Когато декорирате, не забравяйте да добавите някои цветни аранжировки, тъй като те имат способността да привличат много аплодисменти.

Модерни, но не футуристични кухни

moderna kuhnq kafqvo bejovo kilim

Опитахме се да запазим нещата модерни, а не непременно футуристични, но докато разглеждате ще забележите някои визионерски идеи за декорация. Столовете и масите имат наистина интересни форми, които са напълно интегрирани в останалата част от дизайна. Някои кухни са обогатени с вълнуващи орнаменти за стена, като картини или други декоративни елементи. Надяваме се, че ще се насладите на тези модерни кухни и продължавайте да ни следите, защото имаме и други идеи, които идват скоро.

Изразете себе си в миксирането на цветовете в кухнята

moderna kuhnqbqlo bejovo jalto

Най-важното нещо избирайки цветовете в една модерна кухня, е да успеете да изразите себе си. Спрете се на цветове, с които ще се чувствате добре и удобно. Цветен акцент можете да поставите абсолютно навсякъде – в столовете, в масата, в шкафа, в осветителните тела. Не се страхувайте да изпробвате и да експериментирате. Жълтото е верен другар на бялото и бежовото. Тези два цвята, съчетани в едно пространство могат да създадат море от емоционален заряд и много свежест.

moderna kuhnq zeleno oranjevo bqlo

Ако обичате зеленото и асоциацията за природа, не се колебайте да го покажете в обзавеждането на кухнята си. Зеленото може да изглежда прекрасно, ако е съчетано с правилното осветление. Може да добавите и дървени детайли и несъмнено ще изкарате на показ природния мотив в дома ви.

moderna kuhnq bql obejovo plot

 Модерна кухня в бяло с акцент стена в червено

moderna kuhnq bqlo i cherveno

 Модерна кухня в бяло с кафяво и акцент картина

moderna kuhnq bqlo kafqvo darvo kartina

 Модерно обзаведена кухня в бяло сиво, бежово и лилаво

moderna kuhnq bejovo lilavo sivo bqlo

 Интересна модерна кухня в сиво с бежови и лилави акценти в шкафовете

moderna kuhnq bejovo lilavo sivo shkafove

 Модерна кухня в бяло и оранжево

moderna kuhnq bqlo oranjevo

kuhnq moderna bqlo i kafqvo na fona na  cherna stena

kuhnq moderna cherveni shkafove cherna stena

kuhnq moderna bejovi shkafove kilim figuri

kuhnq moderna kafqvi shkafovebql pod metalni stolove

kuhnq moderna darvei shkafove metalni uredi

kuhnq moderna tumno kafqvo darvo zeleno

kuhnq moderna bqlo lilava siva

kuhnq moderna zeleno oranjevo

kuhnq moderna sivo bqlo cherveni shkafove

kuhnq moderna sivo bqlo zeleni shkafove golemi prozorci