Обзавеждане и Дизайн

Детска стая за момиче

детска стая за момиче

Светлината и меките розови тонове са чудесно решение за интериорният дизайн на всяка детска стая за момиче – било то и все още малко бебе. Обзавеждането и декорирането на покоите на малкото дете е много важно както за него, така и за родителите му. Изборът на цветова схема е основното, от което трябва да се започне. И макар розовото да е предпочитан цвят за малките дами, може да се убедите, че то може да бъде използвано по един много сладък и женствен начин, като се избяга от клишето. И ако това не е достатъчно, нека да добавим, че са използвани малко средства, за да се направи. Заповядайте в уютната и слънчева стая за момичета.

Детска стая за момиче

детска стая за момиче

Всяка майка е щастлива да наблюдава спокойно спящото си детенце, а в подобна обстановка всичко предразполага към това. Приятните тонове на бяло, розово и жълто създават спокойна атмосфера. Достатъчното количество естествена светлина, която навлиза от големия прозорец създава простор в светлото помещение.

При обмисляне на декор за детската стая е добре да се планира такъв, който ще бъде подходящ за следващите няколко години. Не е нужно да се купуват неща, които малкото бебе няма как все още да използва. Мултифункциолността в обзавеждането е ключова, защото с растежа на детето се променя и нуждите му. В началото след раждането му ще бъдат нужни само мебели, свързани с грижите за него – удобен фотьойл за хранене и приспиване, висок плот за повиване и кошарка за сън. В последствие те ще се заменят с други мебели или ще се използват с различно предназначение. Ето защо е добре да ги изберете в класически модели и неутрални цветове.

детска стая за момиче

Образователните помагала с големи картинки и детските играчки винаги трябва да намират своето подходящо място в детската стая. За малките бебета не е нужно те да са много, а да са забавни. След време по рафтовете ще намерят място още много играчки.

детска стая за момиче

Мястото за смяна на пелените е едно от най-важните и използвани в бебешката стая. Добре е да бъде ситуирано на височина, на която майката да не се налага да се навежда, за да повива мъничето по-удобно. След време, когато момиченцето порасне, над шкафчето ще намерят място голяма част от плюшените й играчки. Разгледайте всяко кътче от тази очарователна детска стая за момиче и използвайте идеята, ако нямате много средства, които да вложите в обзавеждането на стаята на дъщеричката си.

детска стая за момиче

детска стая за момиче

детска стая за момиче

детска стая за момиче

детска стая за момиче

 

Inline
Inline