Обзавеждане и Дизайн

Идеи за тапети в дома

идеи-за-тапети

Търсите идеи за тапети за своя апартамент, но се чудите към какви да се насочите? За да изберете подходящ модел, помислете за това в какво помещение искате да го сложите – малко, голямо, детска стая, спалня, кухня, хол, коридор или тоалетна. Някак неприемливо е в хола да поставите тапет с балони или крокодилчета, нали? След това решете в каква цветова гама да бъде тапетът. Съобразете го с цялостното обзавеждане в помещението и материите в него. Определете дали да бъде в цвят, с който ще акцентирате, дали да бъде с вертикални линии за придаване на височина и така нататък.

Идеи за тапети

идеи за тапети

Надяваме се, че с тези идеи за тапети, ще успеете да поканите в дома си стила и настроението, от което имате нужда. Изберете такъв, който отговаря най-добре на индивидуалността ви и личното разбиране за естетика. Тапетите с флорални мотиви винаги са успявали да внесат доза романтика и изтънченост. Обикновено се използват в спални помещения. Често ги виждаме в стаи, обзаведени във френски стил, но не само в тях. С помощта на снимките, които сме подбрали, изборът на идеалния тапет ще стане доста по-лесен.

Идеи за тапети – стил и елегантност

идеи за тапети

Независимо дали сте любители на традиционните тапети с флорални мотиви, на тези с геометрични линии или сте привлечени от тези с тъмно и драматично излъчване, сред тези идеи за тапети в снимки, ще срещнете модели за всеки вкус. Не се замисляйте дали да освежите което и да е помещение с поставянето им. Може да послужи дори като страхотен декоративен елемент, ако е само върху една малка стена и ако е с добре изразени очертания или картина. Можете да поставите някакъв дори и в банята си, ако имате добра вентилация. А в случай, че решите да избягате от стандартите, помислете за фото тапет. Някои са цели шедьоври на изобразителното изкуство, а има и водоустойчиви.

идеи за тапети

идеи за тапети

идеи за тапети

идеи за тапети

идеи за тапети

идеи-за-тапети

идеи-за-тапети

идеи-за-тапети

идеи-за-тапети

идеи-за-тапети